KRISTIANSAND: I søndagens politilogg meldes det om at uvedkommende i løpet av natten har tatt seg inn på spaavdelingen i Aquarama på Tangen. Det er utført tagging på stedet. Ifølge politiet er det uvisst hvordan gjerningsmennene har tatt seg inn i bygget.

— En politipatrulje er sendt til stedet og spor er sikret. Politiet oppretter sak på forholdet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Geir Andersen.

Tagget på benk

— Det er noen som har kommet seg inn og tagget på disken til spaavdelingen med en svart tusj. Det er ganske lite egentlig, og vanskelig å tyde hva som står. Men jeg er overrasket over at det ikke er gjort mer skade her, sier leder av spa-avdelingen på Aquarama, Renate Hartvigsen.

For selv om det var ubudne gjester inne på Aquarama i natt, så har tilsynelatende ingenting blitt stjålet.— De har tatt seg en røyk og oppholdt seg her. Men ingenting er blitt skadet eller stjålet så vidt vi kan se, sier hun.

Taggingen ble oppdaget da ansatte kom på jobb søndag morgen.

- Hva tenker du om dette?

— Jeg tenker at det er veldig spesielt, og om disse er ved sine fulle fem. De kan jo ikke ha vært i denne verden i hodet, sier hun.

- Gjemte seg i bygningen

Daglig leder i Aquarama, Unni Mesel, supplerer:

— Dette er pøbelstreker, og de har antagelig klart å være igjen i bygget etter stengetid. Så vi får gå gjennom rutinene og passe på at dette ikke skjer igjen.

- Dere sjekker for folk hver kveld før stengetid?

— Jada, det skal sjekkes og dobbeltsjekkes med vekter. Dette skal ikke skje, men det er en stor bygning med mange steder å gjemme seg unna, sier hun.

Forholdet er anmeldt til politiet.