**BYGLAND: Én tatt i fartskontroll

15.09** : Setesdal og Bygland gjennomførte en fartskontroll på riksvei 9 i Skomedal mellom klokken 12.15 og 14.00 onsdag. Det ble utdelt ett forenklet forelegg i 80-sonen.

**ARENDAL: Krattbrann

15.09** : I Damveien i Kolbjørnsvik slukket brannvesenet en krattbrann.

**ARENDAL: Innbrudd i hus

17.31** : Politiet får melding om innbrudd i et utleiehus i Evardalen i Arendal. Innbruddet skal ha skjedd klokken cirka klokken 15. Politiet gjennomfører åstedsundersøkelse onsdag kveld. Det er uklart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Påseilet og bråkete 20-åring

18.08** : Politiet pågriper en påseilet person på Sandens senter for ordensforstyrrelser. I tillegg til tiden i drukkenskapsarresten, blir han anmeldt for bråk på offentlig sted.

**ARENDAL: Bussbrann

22.11:** Les mer i egen sak.

GRIMSTAD / ARENDAL: Selgere banket på

I løpet av kvelden har politiet fått flere meldinger om østeuropeiske personer som banker på dører på Fevik og på Austre Moland for å selge forskjellige ting, blant annet treleker.

— Politiet oppfordrer folk til å være forsiktige, sier Hans Petter Osaland, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til fvn.no.

**VENNESLA: Butikktyveri

22.49:** En butikktyv på Rimi Vigeland var ikke fornøyd med å bli avslørt. Politiet rykket ut for å sikre personalia fra vedkommende. Det er ventet anmeldelse fra butikken.