KRISTIANSAND: — Jeg fikk et drømmetreff. Det er det fineste målet jeg har scoret, sier Kristjansson.

Med ett kvarter igjen, på stillingen 2-3, fikk Start frispark på 23 meter. Islendingen ladet kanonen og hamret ballen via tverrleggeren og inn.

Allerede etter tre minutter kom det første av tre flotte Start-scoringer. Rolf Daniel Vikstøl la seg bakpå og brassesparket ballen i en elegant bue over Brann-keeper Piotr Leciejewski.

Asantes kremmerhus

Ernest Asante ga Start ledelsen på ny etter at Martin Pusic utlignet for gjestene. Ghaneseren brukte farten sin og trakk innover banen. Han passerte en Brann-forsvarer før han sendte i vei et langskudd med venstreslegga.

Leciejewski sto bare og måpte i det han fulgte ballen opp i krysset.

— Jeg måtte bare prøve på noe da jeg så ballen komme mot meg. Det følte som alt gikk i sakte film. Jeg la meg bakpå og fikk en bue på ballen. Heldigvis gikk den over keeperen. Det var en deilig følelse, sier Vikstøl.

- Kanonscoringer

— Det var noen flotte mål. Vi har sagt at vi må skyte mer og i dag får vi to kanonscoringer fra distanse, sier keeper Håkon Opdal.

Trener Mons Ivar Mjelde var mest fornøyd med det tredje målet, Kristjanssons frisparkperle.

— En fantastisk skudd. PANG sa det, sier Mjelde.

- Mye å jobbe med defenisvt

Det Start-spillerne ikke er fornøyd med er å slippe inn tre mål.

— Når man scorer tre mål, så skal det holde til å vinne. Det er ikke bra nok å slippe inn så mange mål når vi ikke slipper Brann til særlig mange ganger, sier Kristjansson.

Heller ikke trener Mons Ivar Mjelde var fornøyd med spillerne bakerst på banen.

— Vi er ikke fornøyd med forsvarsspillet. Det har vi ikke vært i hele år. Vi har mye å jobbe med defensivt, sier han.

— Det er helt håpløst. Vi kan ikke fortsette å slippe inn så mange mål. Da gjør vi det vanskelig for oss selv, sier keeper Opdal.