bos1.JPG Foto: Morten Boswarwa
brann6.JPG Foto: Berit Skovli

LILLESAND: — Vi veldig interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger i saken. Foreløpig har vi ingen mistenkte, opplyser lensmann Kjetil Nygård ved Lillesand lensmannskontor til Fædrelandsvennen.

Det var omkring klokken 00.15 natt til lørdag at det ble oppdaget flammer på bygningen som ligger midt i Lillesand sentrum. Brannen startet i et smug. Bygget ligger i tilknytning til utstedet 2. etage i Strandgata.— Etterforskningen har foreløpig ikke brakt politiet så mye videre. Rapporten fra krimteknikeren er ennå ikke ferdig, men han antyder at brannen må være påsatt. Det har ikke oppstått brann som følge av svikt i det elektriske anlegget. Det er mest sannsynlig at bar ild har forårsaket brannen, sier Nygård.

Like før brannen brøt ut ble det gjort skadeverk inne på utestedet 2. etage. Det er usikkert om dette kan sees i sammenheng med brannen.

— Vi har fått de sammen opplysningene, men jeg ønsker ikke å spekulere i om det er noen sammenheng, sier Nygård.

Det ble først og fremst skader i kledningen på bygget. En familie som bodde på adressen ble evakuert til hotell av frykt for at brannen kunne blusse opp igjen. De har nå flyttet tilbake, opplyser politiet.