**LYNGDAL: Cross-kluss i Lyngdal

23.10:** En patrulje i Lyngdal meldte om tre cross-sykler som kjørte gjennom Lyngdal sentrum på bakhjulet. Politiet forsøkte å stoppe dem, men de klarte å stikke av. Ifølge politiet er denne oppførselen et gjentagende problem for beboerne i området.

**MANDAL: Brann i fabrikkbygg

00.52:** Melding om branntilløp i et nedlagt fabrikkbygg på Malmø i Mandal. Politi og brannvesen dro til stedet og fant at det var fyr i en av veggene. Brannvesenet fikk slokket brannen, og krimteknisk avdeling vil vurdere om de skal etterforske saken.

**ARENDAL: Kranglet med dørvakt

01.57:** En patrulje i Arendal bortviste en person fra Kastell for resten av natta. Han hadde vært i klammeri med blant annet dørvaktene.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.23:** Politiet fikk melding fra en ansatt i Securitas som hadde kommet over en bygning på Bispegra hvor døren var brutt opp. Ifølge politiet virket det ikke som noe er stjålet, men de avventer en anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.29:** Melding om full slåsskamp i Tollbodgata ved Markens gate. En person ble slått ned, og ble tatt hånd om av ambulanse. Politiet har pågrepet en mann som er mistenkt i saken.

**LISTER: Pistoler og narkotika

03.06:** En politipatrulje kom over en bil med to personer på Liknes. Politiet tok beslag i gassdrevne pistoler, i tillegg til brukerutstyr for narkotika. Patruljen vil anmelde de to for å ha vært i besittelse av våpen og narkotika.

**LILLESAND: Narkotika

03.55:** En politipatrulje i Lillesand kom over en mann som var i besittelse av mindre mengder marihuana og erkjente å ha brukt cannabis. Han blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Brann i plasthall

04.50:** Les saken her.

**TVEDESTRAND: Trailer sperret E 18

05.01:** Les saken her.

**VENNESLA: Brann i brakker

08.25:** Les saken her.

**ÅSERAL: Lensmann anmeldt barnefar

14.19:** Lensmannen i Åseralkommune anmelder en far for å ha latt sin 13 år gammel sønn kjøreen firehjuling. Søsteren til 13-åringen skal også ha sittet påunder kjøringen.

**VENNESLA: Arbeidsulykke

15.00:** En arbeider ved etbilverksted i Vennesla skal ha fått en stabel med bilglass overarmen. Uhellet førte til kuttskader, og politiet brakte mannen tillegevakta. Operasjonsleder ved Agder politidistrikt opplyser tilFædrelandsvennen at dette var et hendig arbeidsuhell, og at detikke vil bli noen sak for Arbeidstilsynet.

**MANDAL: Trafikkuhell

17.00:** En mopedist og en personbil kolliderte ved Ica påUlvegjelet, vest for Mandal. Uhellet førte ikke til noenpersonskader.