Grimstad: – To personer er pågrepet. En av dem er avhørt, og den andre vil bli avhørt i løpet av kvelden. De to personene sitter i arresten. De blir sittende i alle fall til tirsdag. Vi må finne ut i hvilken grad de har vært involvert i knivstikkingen, sier etterforskningsleder Leif Viken ved Grimstad politistasjon til Fædrelandsvennen.

Fant blod i bolig

Etterforskningslederen ønsker ikke å opplyse hva som har kommet fram i avhør av den ene personen. Begge har status som siktet.

– Vi kan ikke si sikkert at de har vært involvert i hendelsen, påpeker Viken.Den skadede mannen ble hentet av ambulanse på en adresse, men det var ikke samme sted som knivstikkingen skjedde. Politiet fant først mandag formiddag ut hvor åstedet for knivstikkingen var.

– Vi har funnet blod i en bolig i Grimstad, sier etterforskningslederen.

Utbrent bil

Den skadede mannen ble avhørt natt til mandag, men var ifølge Viken ikke spesielt snakkesalig.

– Han vil i likhet med en av de pågrepne bli avhørt på nytt i løpet av kvelden mandag. Forhåpentligvis gir han oss noen svar på hva som har skjedd, sier Viken, som ikke har noen formening om at voldshandlingen kan knyttes til noen kriminelle miljøer.

Mandag formiddag fant politiet en utbrent bil én kilometer inn på en bomvei ved Roresanden. Bilen skal ha brent i natt.– Vi har øyene åpne for koblinger. Mer kan jeg ikke si, sier etterforskningslederen.