**MANDAL: Beruset ungdom falt mot vindu

00.15:** Melding om en beruset ungdom skal ha knust et vindu i en butikk. En politipatrulje dro ut til stedet, og ungdommen hevdet da at han hadde sklidd på glatta og ved et uhell ramlet mot vinduet. Vinduet ble ikke knust, men fikk seg en ”rose”. Ungdommen skal ta kontakt med butikken torsdag for å gjøre opp for seg.

**KVINESDAL: Pipebrann i Faråsveien

01.25:** Melding om brann i en bolig, som viste seg å være pipebrann i Faråsveien. Brannvesen og politi dro ut til stedet, og huseieren ble gitt fyringsforbud inntil feieren har sjekket pipa.

**VENNESLA: Røykutvikling på Meny Vennesla

02.34:** Melding om røkutvikling fra Meny Vennesla i Sentrumsveien. Brann og politi dro ut til stedet. Det viste seg å være brannutvikling i et varmeskap bak varmedisken. Det hadde kun brent i el-anlegget i varmeskapet. Patruljen opprettet sak for videre etterforskning.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing på parkert bil

04.08:** Melding om skadeverk/ruteknusing på bil som sto parkert i P-anlegget til Scandic Hotell i Markensgate. Forholdet ble anmeldt.

**SONGDALEN: Innbruddsforsøk i Greipstad kirke

08.28:** Melding om innbruddsforsøk på Bårehuset i Greipstad Kirke. Gjerningsmennene hadde ikke kommet seg inn. Politiet dro ut til stedet for å sikre spor og gjennomføre åstedsundersøkelse.

**SØGNE: Aggressive tiggere

1012:** Melding om aggressive og pågående tiggere i Søgne, som hadde oppsøkt folk ved husdøra.

**VEGÅRSHEI: Brann i motorkjøretøy

10.27:** Melding om brann i motorkjøretøy. Brann og politi dro ut til stedet. Brannen ble slukket, og bilen ble tauet bort da den sto til hinder for annen trafikk.

LES OGSÅ: Kastet seg ut av brennende bil

**GRIMSTAD: Pipebrann i bolig

10.33:** Melding om pipebrann i bolig. Brannvesenet fikk kontroll på brannen.

**KRISTIANSAND: Lystmast gnistret

11.52:** Politiet ble varslet om at noen har kjørt ned en lysmast på Tinnheia. Det kom gnister fra masta. Kommunen er varslet og vil ordne opp.

**ARENDAL: Påkjørt bakfra

12.55:** En bilist ble påkjørt bakgra. Føreren av den ene bilen klagde over smerter i nakke og hodet. Kvinnen ble kjørt til legevakt for sjekk.