**RISØR: Mistet lappen

10.00:** Mandalitt (30) ble stanset på E 18 i Risør på vei østover mot Telemark— Det var en Up-patrulje fra Telemark som målte bilen over en strekning på 1882 meter. Bilføreren ville i helt samtykke for å ha kjørt i 132 km/t i 80-sonen. Han anmeldes og mistet førerkortet på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

11.15:** Et tv-verksted i Lumberveien har hatt innbrudd i perioden torsdag 14.00 til fredag 11.00. Varer inne til reparasjon med en samlet verdi på om lag 150.000 kroner er stjålet. Blant varene er en tv-sentral verdt 70.000 kroner, fem kabel-tv-dekodere, to projektorer, fem Playstation / Nintendo, forsterkere, en 50" Samsung-tv og 1 Elfon tv. Politiet har undersøkt åstedet og sikret tekniske spor.

**ARENDAL: Innbrudd

12.38:** En indisk restaurant i Nedre Tyholmsvei i Arendal har vært utsatt for innbrudd. Penger og vin er blitt stjålet.

**ÅMLI: Ubudne gjester

15.00:** Ved et gammelt gårdsbruk i Åmli har det vært ubudne gjester. Det er det blitt stjålet diverse gamle ting, som filleryer og en vedkasse.

**KRISTIANSAND: Kvinne tatt hånd om

16.45:** En kvinne som var delvis ute av stand til å ta vare på seg selv, har fått hjelp av politiet i Gyldenløvesgate.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

16.05:** En 40 år gammel mann er pågrepet på Lund i besittelse av amfetamin. Han har innrømt forholdet i avhør.

TVEDESTRAND: Båttyveri

16.34: En hvit Wellcraft Scarab 22 er stjålet fra Tvedestrand havn. Det er en velcraft. Den har også et 250 hesterkrefters hekkaggregat. Båten har registreringsnummer FAI950. **KRISTIANSAND: Ung butikktyv

17.16:** En mindreårig person er tatt for nasking på Coop Extra i Industrigata i Kristiansand.

**SØGNE: Hytteinnbrudd

17.35:** Tyver har tatt seg inn i en hytta på Oksø i Søgne. De har brutt opp verandadøren og stjålet et stereoanlegg. Tyveriet må ha skjedd mellom 22. og 27. mai.

**KRISTIANSAND: Truet vekter

20.27:** En vekter kom over en truende person inne på et toalett ved Vågsbygd senter. En mann (42) skal ha truet vekteren og han ble innbrakt til Kristiansand politistasjon.

**SØGNE: Gikk på skjær

20.47:** Politiet fikk en bekymringsmelding etter at to polakker hadde gått på et skjær med båt en kilometer utenfor Trysnes. De hadde kommet seg i land på en holme og var tørre. Hovedredningssentralen for Sør-Norge ble kontaktet og de sendte ut redningsskøyta Hvaler. Kort tid senere fikk politiet melding om at de to polakkene hadde kommet om bord i en annen båt og var på vei mot land.

**MANDAL: Stjal brilleinnfatning

21.15:** Tyver skal ha stjålet minst ti brilleinnfatninger fra en forretning i sentrum. Forholdet anmeldes.

**VENNESLA: Innbrudd

21.27:** En hytteeier som ankommer hytta si ved Drivenesvannet i Vennesla oppdager at det har vært innbrudd. Så langt er det ikke oppdaget noe som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

21.29:** Politiet får melding om ukjent person som oppholdt seg i en parkeringskjeller i Østre Strandgate. Personen forsvant fra stedet. Senere viser det seg at det har vært grovt tyveri fra en bil i kjelleren. Politiet mottar anmeldelse i saken.

**RISØR: Mistet lappen

21.50:** En bilist (31) fra Østlandet ble målt til 122,61 km/t i 90-sonen på E 18 Akland. I seg selv kvalifiserer ikke det til førerkortbeslag. Mannen hadde fra før sju aktive prikker på førerkortet og med to nye for råkjøring, mistet han førerkortet på stedet.

**KRISTIANSAND: Hadde problemer

22.21:** Politiet måtte ta hånd om en person som hadde problemer med å ta vare på seg selv på Oddernesbroa.

**LILLESAND: Båttyveri

22.30:** En 14-fots Sun-jolle med 40-hesters Yamaha-motor stjålet fra Lillesand båthavn i perioden 25. mai til 27. mai. Båten har registreringsnummer KAT228. **ARENDAL: Tatt med narkotika

22.43:** En mann (32) ble stoppet i kontroll på Kystveien i Barbu. Han mistenkes for å være i besittelse av litt narkotika.