**MANDAL: Tatt med promille

18-02:** Onsdag kveld og natt til torsdag var politibåten i Mandal på ny bemannet. Turen gikk opp Mandalselva og rundt i havnebassenget. Av 21 kontrollerte båtførere er det en som får en kraftig reaksjon fra poiltiet i etterkant.

— En 21 år gammel båtfører fra Mandal blir anmeldt for kjøring med en promille over grensen på 0,8. I tillegg blir han anmeldt for å ha kjørt for fort og med manglende lanterner, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

— Mannen ble stoppet utenfor Buen kulturhus klokken 00.20. Foruten 21-åringen blir ytterligere en båtfører ilagt et forenklet forelegg for manglende lanterner, tilføyer Ugland.

Følg FVN Mandal på Facebook!

**KVINESDAL: Brann i bil

02.45:** Brannvesen og politi rykker ut til gamle E 18 ved Gauvik etter melding om brann i en bil. Brannen ble fort slukket, og det var ingen personer i kjøretøyet.

— Det er snakk om en eldre BMW, som av ukjente årsaker har begynt å brenne. Den er blitt tauet inn for nærmere undersøkelse, melder operasjonsleder Ugland.

**KRISTIANSAND: Sjekket trafikken

05.50:** En politipatrulje fra Kristiansand stilte seg opp i vestre ende av Bjørndalsletta med uniformert politibil. Her satt politiet og kikket på trafikken.

— Det er kun snakk om en adferdskontroll, der vi kikker på bilene som kommer mot sentrum med tanke på fart og vurderer om de bør stoppet for en ytterligere kontroll. Så det er ikke noen spesielle vi ser etter, forteller politibetjent Sindre Kristiansen til Fædrelandsvennen.

**ARENDAL: Avskiltet bil

09.17:** Politiet har avskiltet en bil i Kystveien. Årsaken skal være manglende betaling av lovpålagte gebyrer.

**VEGÅRSHEI: Innbrudd i hytte

09.19:** Melding om innbrudd i hytte på Bjorli. Uvisst om noe er borttatt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

10.04:** Melding om innbrudd i bil som sto parkert i Skjærbommen. Det er borttatt en DVD-spiller. Forholdet anmeldes.

**MANDAL: Grunnstøting

10.40:** Båt har grunnstøtt utenfor Mandal. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Trafikkulykke på Kystveien

10.45:** Melding om trafikkulykke på Kystveien øst av Arendal. Les mer i egen sak.

**SONGDALEN: Pågrep biltyver

12.20:** Politiet har pågrepet to personer i forbindelse med biltyveri.

KRISTIANSAND: Trailer kjørte inn i bil på E 39

12.19: Politiet fikk inn en melding om et trafikkuhell på E-39 ved avkjøringen til Slettheia. Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Båttyveri

14.50: I 15-tiden ble det meldt om tyveri av båt fra båthavnen i Otterdalen. Båten er en Viking 28 fot, 1983 modell. Båten er hvit med sort stripe og har hvit kalesje.

**ARENDAL: To til sykehus etter trafikkulykke

15.33:** I halv-fire tiden kom meldingen om en trafikkulykke mellom en MC og en bil i Blødekjærtunnelen. Les mer i egen sak.

RISØR: Politibåt ute på kontroll

12-16: Politibåten i Risør har kontrollert 10 båter i tidsrommet fra 12-16. Det ble ikke funnet noen overtredelser. Samtidig bistod båten ved funn av mine og assisterte ved slep.

**SØGNE: Savnet kajakkpadler funnet i god behold

16-18:** Mellom fire og seks-tiden lette Sea King heilkopter og redningsskøyte etter en savnet kajakkpadler. Savnede ble funnet i god behold på Tjamsøya.Les mer i egen sak.

**BRENNÅSEN: Kastet narkotika

18.00:** En mann forsøkte å kaste litt narkotika fra seg da han så politipatruljen som passerte. Mannen ble pågrepet og anmeldt.

**KRISTIANSAND: Båttyver filmet tatt med buksa nede

18.30:** Tyveri av båt fra Otterdalen båthavn i dag ble løst da eieren selv dro ut med brorens helikopter. Se video og les mer i egen sak

**ARENDAL: Stjålet MC

20.45:** En MC har blitt meldt stjålet fra Arendal. Blå Yamaha FJ1200 med registreringsnummer DJ8729. Politiet ønsker tips på 02800. **ARENDAL: Tatt uten førerkort

22.00:** Politiets twitterkonto melder at en mann har blitt anmeldt for kjøring med uregistrert ATV, uten førerkort og besittelse av kniv.

**GRIMSTAD: Innbrudd i enebolig

22.47:** Politiet rykket ut til et innbrudd i enebolig ved Trolldalen Grimstad. Politiet oppretter sak.

MANDAL: Forelegg for høy fart

Politibåten Mandal har vært ute på kontroll. Tre båter ble kontrollert. En har fått forenklet forelegg for å holde for høy fart i Mandalselva.