**BIRKENES: Stjålet bil i lys lue

00.10** En BMW med registreringsnummer PC 87111 som ble meldt stjålet fra Tinnheia i Kristiansnad 21. november stod i full fyr på Oggevatn natt til mandag. Politiet fikk meldingen av forbipasserende, og politi og brannvesen rykket ut til krysset ved avkjørselen til Birkeland. Der fikk brannvesenet slukket brannen, og det vil bli gjort tekniske undersøkelser av bilen mandag.

**KRISTIANSAND: Truet politiet på Parko

00.50** En 28 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet av politiet etter ifølge politiet å ha oppført seg "veldig truende" overfor politiet. Mannen var beruset.

**GRIMSTAD: 36-åring innbragt etter husbråk

02.51** En 36 år gammel mann fra Grimstad ble satt i drukkenskapsarresten i forbindelse med husbråk i sentrum. Mannen var ifølge politiet ikke i stand til å ta vare på seg selv.

**VALLE: Promillemistenkt i grøfta

03.47** En mannlig bilist som antakelig er utenlandsk statsborger kjørte av veien ved Byklestøyl. Bilen var umulig å få opp av grøfta, og ble stående der. Mannen som kjørte hadde problemer med å kommunisere med politiet, og ble tatt med til Valle for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Truende oppførsel ved Sixpence

04.49** En kristiansandsmann i midten av førtiårene ble bortvist fra stedet etter å ha oppført seg truende utenfor Sixpence.

**RISØR: Spankulerte lettkledd på torvet

05.02** En eldre mann ble observert på torvet da han spaserte rundt kun iført sokker og skjorte. Politiet kontaktet hjemmesykepleien som tok seg av mannen.

**ARENDAL: Hadde hasj i bilen

05.50** Politiet i Arendal stoppet en bil på kystveien. To menn på 22 og 42 år satt i bilen, og de hadde mindre mengder hasj på seg. De to er anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Stjal bil fra brygga

07.02** Politiet får melding om brukstyveri av bil fra Shell-brygga i Grimstad. Bilen er en hvit Mazda 323 med registreringsnummer PN 86312. **KRISTIANSAND: Brøt opp spilleautomater

08.45** Besetningen ombord på Christian IV melder om at to passasjerer har brutt opp to spilleautomater og tømt dem for penger under overfarten fra Hirtshals. En del av myntene er funnet igjen på lugaren. De to er tatt vare på av besetningen, og blir hentet av politiet når ferja legger til i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

10.08** Politiet får melding om innbrudd i Grim barnehage. Uvedkomne har tatt seg inn i løpet av natten, og stjålet med seg en PC-skjerm, kamera og en trådløs telefon. — Det er foreløpig litt usikkert hvordan gjerningsmennene har kommet seg inn, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt.

**HØVÅG: Redningsbøye funnet

14.16** En hvit redningsbøye av merket Cultimus ble funnet ved Sjølholem i dag. Politiet etterlyser eier.

**VEGÅRSHEI: Kantet på firehuling

15.24** En fører av en firehjuling mistet kontrollen da han skulle svinge inn på eget gårdstun og dermed kantet med firehjulingen. Mannen fikk lettere skader på hånd og ben etter uhellet.

**ARENDAL: Grovt tyveri

16.39** Politi fikk melding om et grovt tyveri fra en bolig på Nedenes i Arendal, natt til i dag. Tyvene hadde tatt seg inn i boligen ved å knuse inngangsdøren ved hjelp av en rambukk. Seks antikke sverd og to radiostyrte biler ble meldt stjålet.

**RISØR: Innbrudd i bil

16.52** En Audi A6 stasjonsvogn ble påført store skader da tyver forsøkte å ta seg inn i bilen. Bilen hadde alarm og tyvene ble skremt vekk fra stedet uten å stjele med seg noe.

ARENDAL: Tente ild, stakk fra stedet

18.11 Brannvesenet slukket mandag ettermiddag et branntilløpp i en søppelcontainer. Vitner på stedet så et barn stikke av fra stedet like etter.

KRISTIANSAND: Kastet stein på bussen

19.21 Politiet fikk melding om at bussen i Voiebyen påny har blitt utsatt for steinkast. På et fjellplåta i nærheten av Drakeveien og Briggveien har det i helgen og i dag blitt kastet stein på forbikjørende busser. Verken politiet eller bussen har mistenkte i saken. I helgen røk en takluke på en av de forbipasserende bussene, som følge av steinkastingen.

**ARENDAL: Moped stjålet

19.10** En sort Rijeu med registreringsnummer PH 5218 ble meldt stjålet. Mopeden skal ha blitt stjålet fra Nygata i Arendal mandag kveld.