Nabokrangel i Voiebyen

KRISTIANSAND: To naboer ble bedt om å roe seg ned etter at de kranglet høylytt i Voiebyen ved 23-tiden. Personene skal ha kranglet om nabogrensen. Etter at politiet kom til stedet roet de seg. Politiet ba kranglefantene om å kontakte advokat for å få løst tvisten.

Gjengslagsmål

KRISTIANSAND: Like over midnatt fikk politiet melding om gjengslagsmål utenfor utestedet Leopold i Vestre Strandgate. Da patruljen kom til stedet var imidlertid slagsmålet over. Politiet fikk imidlertid tak i en bil med tre kjenninger. Fra dem ble det beslaglagt mindre mengder amfetamin.

Tatt med narkotika

KRISTIANSAND: En 41 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet ved Gartnerløkka i natt. Mannen hadde på seg hasj og amfetamin, og kan vente seg noen tusenlapper i forelegg.

Innbrudd i svømmehallen

KRISTIANSAND: I løpet av natten har uvedkommende brutt seg inn i svømmehallen i Kristiansand. Tyvene har fått med seg noen småpenger. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

Tysker råkjørte

GRIMSTAD: En tysk statsborger med en Mercedes stasjonsvogn ble torsdag formiddag stanset på E18 ved Svennevik etter det politiet beskriver som stygg kjøring. Mannen ble innbrakt til Grimstad politistasjon, og kan vente seg bot.