Mann banket opp

MANDAL: En mann ble banket opp på Buøya i Mandal på morgenkvisten søndag. Han hadde skrubbsår i ansiktet og hadde forstuet håndleddet. Mannen ble brakt til legevakten og vil trolig anmelde forholdet.

Angrepet av gjeng

KRISTIANSAND: En 19-åring og et par kamerater skal ha blitt angrepet av en gjeng på byen ved 03.30-tiden natt til søndag. 19-åringen var tildelt slag og spark og blødde fra sår i ansiktet. Han var beruset og ble kjørt til legevakten for behandling.

40-årig kvinne tok kvelertak på 17-åring

FLEKKEFJORD: En 17 år gammel jente vil anmelde en 40 år gammel kvinne som tok kvelertak på henne etter en krangel i byen ved 02.30-tiden natt til søndag.

Promillekjører stoppet i Vågsbygd

KRISTIANSAND: En 58 år gammel mann ble stoppet av politiet i en rutinekontroll i Vågsbygd ved 01-tiden natt til søndag. Det viste seg at det var en promillekjører, som hadde 1,16 i promille.

41-åring kraftig banket opp

MANDAL: En 41-åring ble funnet kraftig forslått i Konkoigaten i Mandal. I følge politiet var mannen banket opp og hadde flere bruddskader. Mannen var alene da han ble funnet i en kommunal bolig. Politiet ser alvorlig på og jobber med saken. Lørdag kjente ikke politiet bakgrunnen for at mannen ble slått helseløs.

Stjal mc fra garasje

ARENDAL: En motorsykkel ble stjålet fra en garasje i forbindelse med tyveri fra en bolig på Longum.

Stjal klokker på Grim

KRISTIANSAND: Klokken 16.20 lørdag ble det meldt til politiet om at flere armbåndsur var stjålet fra en bolig på Wergelandsveien på Grim.

Stjal medisiner fra omsorgssenter to netter på rad

KRISTIANSAND: Fra omsorgssenteret i Stener Heyerdahlsgate ble det fra Falck meldt om innbrudd klokken 05.31 natt til lørdag. Det var knust en rute i bygget og stjålet diverse medisiner. Tyven var vekk da politiet kom til stedet.

Ved 01.30-tiden natt til søndag gikk alarmen igjen. En rute var knust, men trolig var ikke noe stjålet.