Sørpe full i veibanen

KRISTIANSAND: Politiet fikk liv i en sørpe full mann som lå og sov i veien ved Bøenskrysset på Kjevik klokka 03.05 natt til lørdag. Det var kaldt natt til lørdag, og det kunne gått riktig ille med mannen hvis ikke forbipasserende hadde reagert og ringt politiet.

Frekt tyveri

SONGDALEN: Mens beboerne var i huset, gikk ubudne gjester inn og stjal en bærbar PC, lommebok, mobiltelefon og et mindre pengebeløp fra en generasjonsbolig på Brennåsen natt til lørdag. Politiet har så langt ingen mistenkte i saken.

Politijakt etter innbrudd

GRIMSTAD: En 34 år gammel mann blir siktet for innbrudd i Haven Restaurant natt til lørdag.

Mannen forsvant fra stedet i bil omtrent samtidig med at politiet kom fram til restauranten klokka 05.00. Politipatruljen la seg på hjul og forfulgte mannen ut på E 18 og videre til Eide. Der ble bilen funnet. En hundepatrulje fant senere 34-åringen i skogen.

Inne i bilen ble det funnet glass som stammer fra innbruddet. 34-åringen blir også siktet for promillekjøring.

Innbrudd på Tinntjønn

SØGNE: Natt til lørdag har ubudne gjester knust vindu og tatt seg inn i Tinntjønn skole i Søgne. Ingenting ser ut til å være stjålet, men tyvene har lagt igjen tekniske spor som politiet finner interessante. Samme natt ble et vindu knust ved Oasen Bibelsenter i Søgne. Politiet ser en mulig sammenheng mellom de to sakene.

Tatt på fersken

MANDAL: To menn på 38 og 41 år kastet fra seg det de hadde da de ble oppdaget av en politipatrulje i Mandal lørdag morgen. Men politiet lette godt, og fant ut at mennene hadde kastet en pose med to gram hasj og 0,1 gram amfetamin. De to mennene fant det etter hvert fornuftig å innrømme forholdet.

Flaks dagen derpå

SØGNE: Mannen hadde griseflaks, men fikk seg en skikkelig lærepenge da han ble tatt av politiet ved Knuden lørdag formiddag. Mannen kjørte merkelig, og andre trafikanter ba politiet reagere. Senere viste det seg at mannen hadde promille akkurat under grensen. Han innrømmet å ha vært på fest og at han var bakfull, men slapp altså med skrekken.

Øltyv la på sprang

KRISTIANSAND: En 28 år gammel mann fra Kristiansand la på sprang med en bag full av øl etter et besøk i Rimi i Gyldenløves gate lørdag klokken 18.00. Butikkinnehaveren løp etter det han kunne. Etter hvert kom også politiet til, og mannen ble tatt på fersken.

Fikk hjelp — skjelte ut alle

ARENDAL: En 23 år gammel arendalitt var ikke spesielt takknemlig da han fikk hjelp etter et slagsmål i Syrdalen ved 02.30-tiden søndag.

Mannen hadde et stort kutt i hodet, og politiet tok ham med til legevakten. Der ble mannen rasende og skjelte ut leger, sykepleiere og politifolk.

Det endte med at han ble bandasjert delvis med tvang og tatt med til fyllearresten.