Kristiansand: — Mitt inntrykk er at det har vært en grei natt til lørdag. Det har vært generelt lite tull og ingen store dramatiske episoder, sier operasjonsleder fro Agder politidistrikt, Bård Austad.

Totalt hanket agderpolitiet inn seks personer til arresten på grunn av forskjellige forhold.

Rett før midnatt fikk politiet melding om at to mannfolk hadde røket i tottene på hverandre på Hauane i Birkeland. En kvinne som hadde kjørt mennene til en adresse ringte politiet og meldte om knivstikking. Det ble sendt både ambulanse og politipatrulje til stedet. Det viste seg imidlertid at ting ikke var så dramatisk som først antatt. Det var riktignok en kniv involvert, men denne hadde kun påført den ene mannen mindre risp. Den andre hadde fått slagskader. Begge mennene som er fra Birkeland og i 30-årene, ble kjørt innom legevakten på vei til arresten.

— De tålte hverandre så dårlig at de måtte holdes fra hverandre der også, forteller Austad.

Politiet kjenner ikke til foranledningen til bruduljen.

Klokken 00.30 får politiet en telefon fra en kvinne i St. Olavsvei i Kristiansand. Hun ser to menn bryte seg inn i bilen hennes. Tre patruljer blir umiddelbart sendt til stedet og politiet pågriper en 18 år gammel gutt fra Kristiansand. Politiet har også en formening om hvem den andre personen er, men han er ennå ikke funnet.

Nærmere halv to får politiet melding om en brann i en søppeldunk i Kongens gate i Kristiansand. Politipatruljen som blir sendt til stedet får raskt kontroll over brannen. Det kan se ut som om det var ildsavfall som vår årsaken til brannen.

Utenfor the Fat Lady pub i Grimstad ble politiet tilkalt i 02.30-tiden. Et vitne melder om slåsskamp utenfor. Det viser seg imidlertid at det er flere personer som har lagt et familiemedlem i bakken fordi han ikke klarte å styre seg på grunn av for mye alkohol. Mannen som er i slutten av 20-årene ble tatt hånd om av politiet og er anmeldt for løsgjengerloven.

En mann ble skallet ned ved havnekebaben i Arendal kl. 03.00. Den nedskallede, en 18 år gammel mann fra Arendal, fikk en kul i pannen og kutt under øyet, og ble tatt hånd om av politiet. Gjerningsmannen er beskrevet, men ikke pågrepet. Saken blir anmeldt.

Kl. 03.00 måtte kristiansandspolitiet ta seg av en overstadig beruset herremann fra hotell Ernst. Mannen ble satt i fyllearresten

Rundt klokken 06.00 får politiet telefon fra en ansatt eller innehaver av Elektro Sør i Mandal. Vedkommende hadde fått en innbruddsalarm fra butikken. En patrulje ble sendt til stedet og pågrep en person i umiddelbar nærhet til åstedet.

— Om dette er gjerningsmannen, vet vi ikke, men mannen i midten av 20-årene er tatt inn i henhold til politiloven, sier Austad.

Mannen var beruset.

Foreløpig kan det se ut som om det kun er knust en rute i butikken.