Allerede klokken ni torsdag morgen meldte Kick kafe i Kristiansand om et tilfelle av grovt tyveri. Tyvene har stjålet tre pc'er, en videoprosjektør og tre cd-spillere samt en del brennevin og sigaretter.

I løpet av natten har ubudne gjester kommet seg inn i en grillbar i Kristiansand og tatt med seg et mindre beløp penger.

I formiddag stoppet en partrulje en bilfører som hadde kjørt mistenkelig langs E 39 fra Gluggevann i Lyngdal mot Mandal. Like før Mandal stoppet patruljen den 44 år gamle kvinnen og tok henne med til utvidet promillekontroll.

Og ved Kristiansand dyrepark stoppet en politipatrulje en bil med tre personer fra Lillesand. I bilen fant politiet mindre brukerdoser med amfetamin og hasj. Det var en kvinne på 51 år og to menn på 43 og 32 år i bilen, som var på vei mot Lillesand.

I ettermiddag torsdag ble det stjålet en sort BMW 728i fra Barstølveien 20. Bilen har registreringsnummer PP 50828, og politiet er interessert i opplysninger.

Den eneste gledelige nyheten operasjonslederen ved Agder politidistrikt kan melde om, er at en stjålet båt av typen Askeladden med påhengsmotor er funnet i Topdalsfjorden.