• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Koronaviruset →

Stengte restau­ranten og donerte vekk mat

Etter nye tiltak fra regjeringen valgte daglig leder Erik Wikstøl å stenge Håndverkeren. Maten har de valgt å donere bort til en veldedig organisasjon.

foto
Inne på Håndverkeren hadde de masse mat til overs de ikke fikk brukt. Det har de ansatte valgt å donere bort. Foto: Jon Berntsen Kåsa
Jon Berntsen Kåsa
Oppdatert: lørdag 14. mars 2020 kl. 23:14
Artikkelen er mer enn tre år gammel
Publisert: lørdag 14. mars 2020 kl. 23:14 Oppdatert: lørdag 14. mars 2020 kl. 23:14
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Håndverkeren
  • Restaurant
  • Koronaviruset
  • Koronaviruset
Sjefredaktør
Eivind Ljøstad
Nyhetsredaktør
Jonas Mjaaland
Adm. direktør
Håvard Kvalheim
Kontakt oss
Kundesenter
Tips:
Nyhetstips til redaksjonen

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.