VENNESLA: 10.30 mandag formiddag ble hun kjørt til legevakten med en smertefull høyre ankel og vrist. Uhellet skjedde da hun skulle på jobb i Harestua barnehage på Ludeflaten. På grunn av det sure været tok hun buss fra sentrum denne morgenen.

Klemt mellom buss og brøytekant

— Jeg tok lokalbussen fra Esso klokka 08.15. Den skulle til Heptekjerr og stopper ikke på vanlige busstopp ved Leifs mat. Jeg ble sluppet av i svingen, før fotgjengerfeltet, opp til Heptekjerr. Her var det høye brøytekanter og trangt mellom meg og bussen, forteller Annolin Kjevik.

Hun sier hun sto stille, mens sjåføren ga gass. Da skjedde det:

— Bakdelen av bussen traff meg, jeg skled og fikk kastet meg rundt på magen. Bakhjulet på bussen kjørte over den høyre foten, og jeg hørte et kraftig smell mens jeg så at bussen bare kjørte videre. Jeg fikk summet meg og haltet bort til barnehagen, forteller hun.

HER SKJEDDE DET: I svingen på vei til Heptekjerr ble Annolin Kjevik sluppet av bussen. Hun ble inneklemt mellom brøytekanten og bussen. Foto: Frode Lindblom

— Fortsatt skjelvenEtter at hun skrev om hendelsen på Facebook, ble hun oppringt av et familiemedlem som rådet henne til å anmelde forholdet. Flere bilister som sto i kø bak bussen, skal ha sett hva som skjedde.

— Jeg har aldri opplevd noen lignende med bussen før. Jeg fikk en skikkelig støkk og er fortsatt skjelven, sier Annolin Kjevik. På legevakten ble det ikke påvist brudd i foten.

- Stoler på sjåføren

Lokalrutene i Vennesla kjøres av selskapet Venneslabuss på kontrakt for Nettbuss. Leder Helge Wehus er informert om hendelsen og sier sjåføren har en annen versjon enn passasjerens.

— Sjåføren så i speilet at passasjeren gled og falt bak bussen. Han utelukker at passasjeren ble påkjørt, og derfor kjørte han videre, sier Wehus.

— Men passasjeren forklarer at den ene foten kom under bakhjulet og at hun måtte til legevakt?

- Hadde stoppet om hun var 70 år

— Det er tydelig to ulike versjoner av hva som har skjedd. Jeg tror på sjåføren, svarer Wehus, og fortsetter:

— Hvis det var en dame på 70 år som falt, så ville det vært normalt å stoppe. Sånn jeg har forstått situasjonen, var dette en ung dame, sier Helge Wehus.