**KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

01.38** En 31 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet av en patrulje på E 39 ved Rige etter mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Mannen måtte avgi blodprøve. Han fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt.

**TVEDESTRAND: Tatt med narkotika

01.41** To menn på 20 og 21 år ble pågrepet av politiet for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. Mennene, som er bosatt i Østfold, ble pågrepet ved Fiane. De ble brakt til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Ble slått ned på utested

02.28** En 21 år gammel mann fra Songdalen ble hentet av ambulanse etter å ha blitt slått ned på et utested i Kristiansand sentrum. Mannen besvimte og hadde en hevelse i ansiktet, ifølge politiet. Den mistenkte gjerningsmannen ble pågrepet av politiet på stedet og kjørt til arresten ved Kristiansand politistasjon. Mistenkte, en 20 år gammel mann fra Kristiansand, er anmeldt for legemsbeskadigelse.

**EVJE: Fant kald bilfører i grøfta

06.01:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

06.06:** Klage på høy musikk fra en leiligheti sentrum. Politiet fikk beboeren til å dempe musikken.

**LILLESAND: Endte fylleturen i grøfta

06.15:** Les egen sak.

**SONGDALEN: Stjålet bil

07.06:** Melding om stjålet bil fra Hortemo i løpet avnatta. Bilen er en grå Renault Laguna med registreringsnummerPP 81939. **VENNESLA: Innbrudd på Spar

07.07:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra Spar iBruvegen. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av natta. Patruljen har foretattåstedsundersøkelse, og har avdekket at det er stjålet 3-4 kartonger med sigaretter.

**MANDAL: Truet med kniv

08.35:** Melding om at en person ble truetmed kniv. Politiet fikk kontroll på situasjonen etter kort tid. En mann (24) ble tatt med til stasjonen.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke på Torridalsveien

10.47:** Politiet fikk melding om en trafikkulykke påTorridalsveien. Det skal ha vært en påkjørsel bakfra. Politiet dro til stedet, og det vil opprettes sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Knust rute på Gumpens Auto

10.58:** Melding om knust rute påGumpens Auto. — Gumpens Auto har den siste tiden vært plaget av at det er forøvetskadeverk på vinduer, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Tyveri

13.56:** Politiet fikk melding om tyveri fra en kunde påMatkroken. Politiet dro til stedet, og forholdet ble anmeldt.

**ARENDAL: Tatt med narko

14.48:** En mann (23) ble pågrepet forbesittelse av mindre mengder narkotika. Forholdet ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Statoil-forhandler slått til blods

14.58:** Les egen sak.

**LILLESAND: Kjørte uten førerkort

17.05:** En politipatrulje stanset ogkontrollerte en bil på Tingsaker. Sjåføren, 19 år gammel mann, mistenkes for kjøring av bil i påvirkettilstand, samt kjøring uten førerkort.Politiet har sikret seg de nødvendige prøver, og anmelder forholdet.

**KVINESDAL: Kjørte uten førerkort

18.06:** En politipatrulje stanset ogkontrollerte en bil. Sjåføren,en 47 år gammel mann, ble anmeldt for kjøring av personbil uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Vinglete kjøring

18.42:** Melding om en bil som kjørte vinglete i Torridalsveien, og som flere ganger var over i motsatt kjørefelt. En politipatrulje fikk stoppet bilen. Sjåføren, en 60 år gammel mann, mistenkes forkjøring av personbil i ikke edru tilstand og politiet fikk sikret seg de nødvendige prøver.Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

21.39:** To menn, på 43 og 29 år,ble stoppet og kontrollert av en politipatrulje. Begge var i besittelse avlitt narkotika og ble kjørt til politiarresten.