nytt bilde.bmp
nytt bilde (2).bmp
nytt bilde (3).bmp
nytt bilde (4).bmp
nytt bilde (5).bmp
nytt bilde (6).bmp
nytt bilde (8).bmp

Se billedserien Amfi har laget og slik det muligens blir!

MANDAL: Det er særlig fasaden mot elva som har fått et helt annet uttrykk enn det første forslaget hadde. Da kom det kritikk blant annet fra bystyrerepresentant Stein Inge Dahn (V) som mente det var alt for mye mur mot elva. Nå er dette erstattet av mer glass og fasader.

Større inngang

– Det ser mye bedre ut nå etter min mening. I tillegg til mer vindu mot elva er også inngangen gjort større, sier kommunalsjef for bygg og eiendom som i Mandal kommune Arne Wilhelmsen.

Amfi har ennå ikke formelt bestemt seg for å bygge. Likevel kom man et godt stykke på vei ettersom Hennes & Mauritz nå har bestemt seg for å bli en betydelig leietaker i bygget.

Mangler leietakere

– Det som står igjen er å finne leietakere for kontordelen. Vi skal leie 1500-1600 kvadratmeter av denne delen av kjøpesenteret, sier Wilhelmsen.

Hit skal kommunens barnevern, helsestasjon og PP-tjeneste komme.

Dermed står det fortsatt 500-600 kvadratmeter igjen. – Disse må vi finne leietakere til før endelig avgjørelse om byggingen tas. Vi hadde håpet på at Nav kunne flytte inn, men det har ikke latt seg gjøre så langt, sier Wilhelmsen. Han sier at kommunen har store interesser av at kjøpesenteret blir noe av, blant annet på grunn av mange nye arbeidsplasser. Derfor vil kommunen gjøre hva den kan for å finne leietakere.

Parkeringsanlegg

Wilhelmsen sier at når parkeringsanlegget på Kronheia en gang står ferdig kan det være en mulighet for å flytte parkeringen fra kjøpesenteret og inn hit.

– Dermed kan Amfi bruker parkeringsarealet de nå skal ha i senteret til butikklokaler, sier han.