**RISØR: Truet med kniv

00.35:** En mann fra Østlandet har sammen med en annen mann og sine tre barn lagt til i Risør havn. I løpet av natta truer barnefaren den andre mannen, som han er på seiltur med, med kniv. Politiet blir varslet, men før de kan pågripe den mistenkte må de finne noen til å ta hånd om barna.

— Ingen i barnevernet kunne eller ville stille opp. Det endte med at kona til en av politifolkene på jobb tok barna hjem til seg, opplyser operasjonsleder Frank Solås.

De tre barna er henholdsvis fire, seks og åtte år gamle. Hva som skjer med dem i løpet av dagen er foreløpig ikke kjent. De skal ha fått med seg noe av det som skjedde på seilbåten i natt. Solås vet ikke hva som forårsaket knivtrusselen.

**KRISTIANSAND: Stjal mobil på Sørlanet

00.49:** En jente melder at noen har stjålet hennes Iphone fra Sørlanet i Gimlehallen. En mistenkt blir utpekt, men han har ikke på seg telefonen. Dermed har ikke politiet mer å gå etter.

**KRISTIANSAND: 16-åring med trimmet moped

00.51:** En moped kjører fort og uvørent. Dermed blir den 16 år gamle sjåføren stoppet i Festningsgata, og politiet oppdager at mopeden er trimmet.

**FLEKKEFJORD: Brann i hus

06.53:** Brannvesenet i Flekkefjord rykket ut til en husbrann i Lilleheia.

**LILLESAND: Bensintank stjålet fra Høvåg

07.00:** En båteier oppdager at noen i løpet av natta har stjålet en bensintank fra Indre Årsnes. Båteieren observerer også at en bil kjører fra stedet, og får sikret registreringsnummeret. Politiet vil følge opp saken.

**KRISTIANSAND: Stjal verktøy fra container

07.22:** Melding om at noen har brutt seg inn i en container og stjålet verktøy. Tyveriet skjedde fra Smørblomstveien på Justneshalvøya og politiet vil sende ut en patrulje for å undersøke saken nærmere.

**RISØR: Sikret seilbåt

08.30:** En patrulje må sikre en større seilbåt som har slitt seg fra fortøyningen. Dette klarer de, og neste skritt er å få kontakt med eieren som bor i Stavanger.

**FARSUND: Mulig innbrudd

09.00:** Melding om mulig innbrudd i en fritidseiendom ved Berghøydne. En person som har tilsyn med eiendommen oppdager at et vindu står åpent i andre etasje og at kjellerdøren er åpen. Vedkommende har ikke gått inn og politiet vil sjekke om det har vært uvedkommende på stedet.

**KRISTIANSAND: Stjal motorsag

09.40** : Politiet undersøker et grovt tyveri i en garasje i Bispegra på Lund. Det er blitt stjålet diverse verktøy, blant annet en motorsag.

**FARSUND: Kjørte crossykkel i naturreservat

13.16** : Statens naturoppsyn melder at to unge crossere er i farta i sanddynene på Nesheimsanden i Vanse. Dette er et fredet område, og politet får stanset de to crosserne. Begge er 15 år gamle gutter, og forelderene blir kontaktet.

**SONGDALEN: Kjørte uten førerkort

14.51** : En 34-åring fra Kristiansand stanses av politiet ved Brennåsen, og det viser seg at han ikke har gyldig førerkort.

**EVJE: Arbeidsuhell

15.21** : En mann sklir og faller ned fra en stige ved Felleskjøpet på Evje. Se egen sak.

**FLEKKEFJORD: Brøyt seg inn i menighet

16.05** : Politiet får melding om ubudne gjester i Pinsekirka. Tyvene har stukket av gårde med to flatskjermer og et pengebeløp. Politiet undersøker nå tyveriet.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj i Kvadraturen

16.37** : Politiet stanser en bil i sentrum, og det viser seg at de tre personene i bilen har på seg litt hasj. Alle tre er fra Kristiansand, i alderen 23, 23 og 19. FLEKKEFJORD: To biler kolliderte på E 39

**KRISTIANSAND: Kranglet om bil

19.53** Politiet fikk melding om at to parter kranglet om en bil i Barstølveien. Det er uklart hva som har skjedd, men politiet har vært på stedet og snakket med de involverte. Politiet gjør ikke mer med saken før noen eventuelt kommer med anmeldelse.