KRISTIANSAND: En 31 år gammel palestiner gjemte 35.000 kroner i trusa fordi han var redd for å miste pengene når han var ute og syklet på en stjålet sykkel. Dette forklarte mannen for Kristiansand tingrett onsdag. I en lomme i en joggedress i klesskapet i leiligheten til 31-åringen fant politiet 28.000 kroner.

I leiligheten fant politiet også en kilo hasj gjemt i en sokk og plassert over en plate i taket på badet.

Dessuten ble det funnet 50 gram kokain. I mars i fjor fant politiet 10.000 kroner gjemt i en madrass i en annen leilighet mannen disponerte. Der ble det i tillegg beslaglagt i underkant av 40 gram kokain, noe hasj og snaut 50 gram amfetamin.

Onsdag forklarte den 31 år gamle palestineren, som er utvist fra Norge gjennom avgjørelse i Utlendingsnemnda, at han ikke kjente til narkotikaen som var funnet. Den tiltalte forklarte pengebeslagene med gaver fra familien og en del arbeidsoppdrag som var betalt svart. Selv hadde han bare 6000 kroner i kontantstøtte fra sosialkontoret til seg, sin kone og deres to barn.

Hasjpartiet som ble funnet av politiet i leiligheten fortalte han ble brakt dit av to kompiser fra Oslo som var kommet på besøk. Den ene benektet i retten i går kjennskap til narkotikapartiet.

31-åringen er også tiltalt for falsk forklaring for retten i fjor i forbindelse med en voldssak. Også dette benektet han under sin forklaring i retten.

En del av politiforklaringene hans ble lest opp i rettsmøtet i dag, men han fortalte i retten at det han da hadde sagt til politiet kunne han ikke lenger huske.

Saken mot 31-åringen avsluttes torsdag.