KRISTIANSAND: I februar i år var han i kjærestens leilighet da stemningen mellom dem begynte å bli amper. 22-åringen gikk på byen i Mandal, og da han ringte kjæresten for å be henne om å hente ham, ville hun ikke.

Da skal han ha gått hjem til henne, hvor han skal ha knust glasset i inngangsdøren og tatt bilnøklene hennes. Han skal ha kjørt bilen vekk og ringt kjæresten for å be henne om å hente ham. I stedet ringte hun politiet. I mellomtiden kom kjæresten tilbake og fikk henne til å ringe politiet og be dem om ikke å komme likevel. Det gjorde hun, men politiet bestemte seg likevel for å reise ut. Der tok de en alkotest av mannen og fant ut at han hadde 0.60 i promille og at han sannsynligvis hadde hatt 0.70 da han kjørte bilen. 22-åringen nektet imidlertid for at han hadde kjørt bilen og sa at han ikke visste hvem som kunne ha kjørte den.

22-åringen ble også dømt for å ha truet kjæresten, blant annet på SMS.

I Kristiansand tingrett ble mannen dømt til 45 dagers betinget fengsel, to år sprøvetid og fikk et valg mellom å betale en bot på 30.000 kroner eller å sitte 15 dager i fengsel.