KRISTIANSAND: Det nystartede selskapet skal ifølge Dagens Næringsliv eie tre helikoptre og har Bjørn Eidsvågs lydmann Ole Petter Berger til daglig leder. Helikoptrene vil blant annet bli brukt når Bjørn Eidsvåg skal ut på turne

— Det stemmer det, men jeg har ikke så mye å si om dette. Nå står jeg med et maleri på staffeliet som jeg er mer opptatt av, sa Kjell Nupen til Fædrelandsvennen lørdag ettermiddag.

Han sitter i styret i selskapet sammen med Bjørn Eidsvåg og Ole Petter Berger.

Ikke lappen.

Ifølge Dagens Næringsliv er to av helikoptrene av typen Robinsom 44, mens det tredje er et noe større AS350 som blant annet blir brukt til frakt.

Det nye selskapet skal være et eierselskap og kommer ikke stå for selve driften selv. De skal leie ut de tre helikoptrene til Nor Aviation.

Kompetansen på helikopterflyging er også noe ujevnt fordelt i styret. Lydmann Ole Petter Berger har helikopterlappen, mens Kjell Nupen ikke har noen slike planer.

— Det ville være å ta det litt langt hvis jeg gjorde det. Jeg har ikke engang bilsertifikat. Jeg er med i selskapet som en kombinasjon av business og hobby, sier Nupen til Dagens Næringsliv.

Forretningsvenner.

Bjørn Eidsvåg og Kjell Nupen ha allerede forretninger sammen noen år. Sammen med Kurt Mosvold, eier de eiendomsselskapet Requiem. Dette selskapet her blant annet eierinteresser i Hartmanns brygge.

Årsresultatet for 2010 er ennå ikke klart. I 2009 hadde selskapet et resultat før skatt på – 546.318 kroner.