LILLESAND: Forsvant etter trafikkuhell

**KRISTIANSAND: Uønsket gjest

00.10:** Politiet får melding fra Caledonien hotell hvor de har problemer med en kranglete og uønsket gjest på utsiden av hotellet. Politiet sender en patrulje til stedet og den 23 år gamle mannen blir sendt i drukkenskapsarresten og blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Utforkjøring ved Bjørndalssletta

**GRIMSTAD: Rådyr påkjørt 1

00.42:** Politiet får en melding om at et rådyr skal ha blitt påkjørt på E 18 vest for Grimstad. Dyret skal ha død av sammenstøtet og Vegtrafikksentralen har fått beskjed.

**KRISTIANSAND: Mann var voldelig

00:45:** Det kommer en melding om at en mannsperson er voldelig mot en dame utenfor Parko i Kristiansand. En patrulje kjører ned og tar hånd om en 32 år gammel mann fra Aust-Agder. Mannen blir satt i arresten og kan vente seg en anmeldelse i etterkant.

ARENDAL: Stoppet mulig fyllekjører

**ARENDAL: Fikk beruset kvinne på døra

00.58:** Politiet får en telefon fra en beboer på Tromøya som hadde fått en beruset dame på døra som ikke klarte ta vare på seg selv. Politiet tar hånd om den 30 år gamle kvinnen og kjørte henne til legevakt for sjekk.

**GRIMSTAD: Klammeri

01.50:** Det meldes om antydninger til klammeri ved Juskestredet i Grimstad. En patrulje ankommer stedet og de involverte roer seg ned. Det kommer trolig ikke anmeldelse i denne saken.

**ARENDAL: Klammeri 2

02.04:** Det har vært klammeri på en adresse i Arendal. Hendelsesforløpet er noe uklart, men en 29 år gammel mann sier at han har blitt slått til av en annen person. Han kommer til å komme med en anmeldelse.

**LYNGDAL: Høy musikk/festbråk 1

02.05:** Politiet måtte gjenopprette natteroen på en sentrumsnær adresse i Lyngdal etter klager fra naboer på festbråk og høy musikk.

**FARSUND: Høy musikk/festbråk 2

02.09:** Politiet får samme melding fra en sentrumsnær adresse i Farsund. Også her må politiet gjenopprette natteroen.

**KRISTIANSAND: Frastjålet veska

02.32:** Det kommer en telefon fra en dame som sier at hun har blitt frastjålet veska i Dronningens gate. En utenlandskutseende mann kom løpende bakfra, nappet veska og forsvant fra stedet.

**KRISTIANSAND: Frastjålet veska 2

02.48:** Det kommer en lignende melding fra en annen kvinne. Hun skal ved 02.00-tiden ha blitt kontaktet av person med utenlandsk opprinnelse som så røsket til håndveska hennes et sted mellom utestedene Tollboden og Leopold.

**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

02.39:** Caledonien melder igjen om en kranglete gjest som ikke vil forlate stedet. Politiet bistår personalet i å få fjernet den 39-årige kristiansanderen. Han tilbringer natta i drukkenskapsarresten og kan vente seg én anmeldelse fra dørvakten på vold og én fra politiet på ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset person

02.58:** Politiet kommer over en beruset person som har problemer med å ta vare på seg selv ved gang— og sykkelveien ved Oddernestunnelen. Patrulje hjelper han hjem som ikke var langt unna.

KRISTIANSAND : Tømte pulverapparat i Baneheheitunnelen

**KRISTIANSAND: Nekter å etterkomme pålegg

03.14:** En politipatrulje anholder en person etter at han nekter å etterkomme pålegg om å forlate stedet etter en antydning til håndgemeng i Kristiansand. I forbindelse med dette blir det funnet litt hasj på 25-åringen og han blir satt i arresten.

**ARENDAL: Biltyveri

03.24** : Det kommer en telefon fra en mann som melder at bilen hans er stålet fra Hove i Arendal. Bilen er en rød Renault Kangoo varebil med registreringsnummer: UA 24325. **KRISTIANSAND: Høy musikk/festbråk 3

03.37:** Politiet må gjenopprette natteroen på en adresse i Setesdalsveien etter klager på støy og høy musikk,

**VENNESLA: Rådyr påkjørt 2

03.57:** Det meldes at et rådyr har blitt påkjørt på riksvei 9 mellom Hægeland og Kile. Politiet har vært i kontakt med Viltnemda.

**FARSUND: Rådyr påkjørt 3

04.26:** Nok et rådyr har blitt påkjørt, denne gang på Oreveien i Farsund. Dyret ble skadet og stakk til skogs etter sammenstøtet. Viltnemda er kontaktet.

**ARENDAL: Rådyr påkjørt 4

04.34:** På E 18 ved Stoa har også et rådyr blitt påkjørt. Dyret døde i sammenstøtet og Veitrafikksentralen er varslet.

**KRISTIANSAND: Bråk i leilighet

05.55:** Politiet må rykke ut til en adresse i Åsveien i Kristiansand etter en melding om ordensforstyrrelse og bråk. En 49 år gammel mann fra Østlandet blir innbrakt for å ha utøvet skadeverk i leiligheten.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

08.54:** Melding om skadeverk på rutebilstasjonen i løpet av natta. Noen har brukt en urne til å knuse vinduet. Ingen har vært inne på stasjonen.

**LINDESNES: Stjålet bil

10.16:** Biltyveri i Spangereid. Det har blitt stjålet en sort Audi 80, 92 modell. Bilen har registreringsnummer PC 94090. **ARENDAL: Bil i grøfta

10.30:** Melding om en bil i grøfta på riksvei 410 ved Eikeland. Bilen er den samme bilen som ble stjålet i natt fra Hove. Bilen blir tauet inn og eieren varslet. Det var en del skader på bilen, og politiet beskriver den som "ikke kjørbar".

**ARENDAL: Tyveri

10.57:** Melding om innbrudd i klesbutikken Master i Arendal. Ifølge politiet er det uklart hva som er stjålet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

11.27:** Trafikkuhell på Ålefjærveien. Les egen sak:

**ARENDAL: Rygget i telt

12.30:** En person troppet opp på politivakta i Arendal med noen bilnøkler. Nøklene hadde han tatt fra en angivelig full person som hadde rygget inn i et telt på arrangementet Kjempestaden i Arendal. Bilen ble beskrevet og det ble lokalisert en sjåfør som ble hentet på egen bopæl. Mannen (49) er mistenkt for promillekjøring og er tatt inn for å avlegge blodprøve. Den mistenkte bor i Arendal.

**RISØR: Førerkortbeslag

13.31:** UP stoppet en bil som kjørte i 138,97 km/t i 90-sonen på E18 ved Risør. Sjåføren er en 21 år gammel mann fra Arendal. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

**RISØR: Førerkortbeslag

13.42:** UP stoppet en bil som kjørte i 114 km/t i 70-sonen på riksvei 418 ved Søndeled. Målingen var en gjennomsnittsmåling over en strekning på 1,2 kilometer. Sjøføren, en 45 år gammel mann fra området lokalt, ble fratatt førerkortet på stedet.