AGDER: – I Kristiansand er tre satt i arresten, det er ikke mye på en slik natt. I Arendal er fire satt i arresten. Det er overhodet ikke galt, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Beruset mann på båttur

00.00:** Politiet ventet på at Superspeed kom til land etter melding om beruset person om bord.

– Det var en utenlandsk person om bord som hadde vært beruset og som var blitt tatt vare. Han ble kontrollert og dimittert, sier operasjonsleder Lauvnes.

**ARENDAL: Uønsket person

23.51:** En uønsket person i Ridebaneveien skjønte ikke at han var uønsket og politiet ble derfor tilkalt for å fjerne ham. Mannen (49) skal ha truet flere personer på stedet. Han ble kjørt inn i fyllearresten og anmeldes.

**GRIMSTAD: Trafikklovbrudd

00.28:** Mannen (37) kjørte uregistrert bil uten gyldig førerkort og med for mange personer i bilen da han ble stanset av politiet i Storgata i Grimstad. Mannen anmeldes.

**KRISTIANSAND: Slo vakt

00.45:** En mann (34) havnet i klammeri med en vakt på McDonalds i Markens gate. Mannen skal blant annet ha slått til vakta. Resultatet ble ei celle i kjelleren på politihuset.

**KRISTIANSAND: Vesketyveri

02.02:** En mann (29) ble mistenkt for å ha stjålet ei veske på Harveys i Tollbodgata. Mannen havnet i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Ble slått

02.26:** Tre personer på Havanna i Vestre Strandgate forklarte at de var blitt slått. Forklaringen er at tre personer skal ha angrepet dem umotivert på dansegulvet. Den ene har fått et kutt i leppa, den andre et kutt over venstre øye. Ingen er pågrepet, men politiet har notert ned navn på vitner. Det er gjort avtale om at de fornærmede skal anmelde saken etter hvert.

**ARENDAL: Urinering

02.45:** Politiet tar en mann som urinerer foran Portal restaurant på fersken. Mannen (30) skal ikke oppført seg fint og ble kjørt inn i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Sparket søppeldunk

02.30:** En mann (23) sparket søppeldunker over ende ved 7/Eleven i Markens gate. Han oppførte seg dessuten lite hyggelig. Politiet anmelder mannen.

**KRISTIANSAND: Gressbrann

04.29:** Les mer i egen sak.

ARENDAL: Trusler

En mann (33) skal ha truet og slått til betjeningen på 7/Eleven Friergangen i Arendal. Mannen skal blant annet ha vært bak disken. Han ble pågrepet og kjørt inn i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

06.59:** Et vindu ved Nottos kiosk i Tordenskjolds gate er i løpet av natta blitt knust. Kiosken hadde sikret vinduet med gitter og ingenting tyder på at noen har kommet seg inn.