ARENDAL: Tyveri av tillhenger

11.33 Fra Stoaveien er det stjålet en tilhenger med kjennetegn PF2420

KRISTIANSAND: Stjal safe

12.01 Det har vært innbrudd på restauranten Bølgen & Moi. Det er stjålet en safe som innheholdt en del tusen kroner.

MANDAL: Stjal nøkler og moped

14.05 Først har tyven stjålet nøklene til mopeden fra jakken i garderoben. Så stakk tyven av med mopeden utenfor Mandalshallen. Tyveriet skjedde mellom klokken 13.30 og 14.00. Mopeden er en Yamaha CS sort PZ6811. VENNESLA: Tyveri av båt

15.15 Mellom mandag 15. august klokken 15.00 og fredag 19. august klokken 13.30 er det stjålet en båt på Eikelandsvannet i Hægeland. Båten er en grå 12 fots River 350

GRIMSTAD: Stjålet Peugeot

15.15 En Grønn Peugeot 306 med nummer PC76637 er stjålet fra Lillesandsveien i Grimstad i løpet av helgen.

VENNESLA: Tyveri av moped

15.24 Fra Rundåslia i Vennesla blir det meldt stjålet en sort moped av merket Chuanl med kjennetegn PU4427. Det er usikkert når den er stjålet.

MANDAL: Stjal bilnøkler

15.28 Fra ICA i Kastellgata i Mandal blir et sett bilnøkler meldt stjålet. Tre gutter i 15-årsalderen blir observert letende etter en bil på utsiden, mens de trykker på fjernkontrollen på nøklene.

FARSUND: Bilbrann ved bilverksted

16.20 Brannvesenet rykket ut for å slukke en bilbrann ved et bilverksted i Farsund. Bilen ble totalskadet i brannen.

— Bilen var utbrent fra vindusviskeren og fram. Men politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte i Dyreparken

18.15:** En mann hadde slått ut et vindu og tatt seg inn i en hytte i Dyreparken. Da kvinnen som leigde hytten kom tilbake befant mannen seg der. Kvinnen fikk hjelp av vaktene i Dyreparken og hadde kontroll på mannen til politiet kom.

— Mannen ble innbrakt i arresten, det viste seg at han er mistenkt i en sak i bergens-området, og nå også for et hytteinnbrudd. Så han ble satt i varetekt, sier Solås.

**KRISTIANSAND: Forsøk på mopedtyveri

19.26:** En mann ringte til politiet og sa at det stod en mann i Kongens gate og forsøkte og stjele en moped, med skrujern. Mannen ble pågrept og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

19.37:** Politiet fikk melding at en moped, med kjennemerket PU 3578, er stjålet fra Bernt Holms vei på Lund i tidsrommet 18.08 til 22.08. **VENNESLA: Forsøk på biltyveri

19.45:** En bil ble forsøkt stjålet i Vennesla. En dør skal vere brutt opp og tenningen knekt. Tyveriforsøket endte med at et stereoanlegg og flere walkietalkier ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Hytteinnbrudd

20.57:** Et ektepar kom tilbake til hytta deres i Randesund og oppdaget at noen hadde brutt seg inn. I tillegg ankret opp en tresjekte på deres båtfeste.

— Tresjekten har vært solgt flere ganger, så vi har ikke klart å følge den fram til dagens eier, det er uklart om sjekta er stjålet. Det kommer til å bli gjort undersøkelser på åstedet i morgen, sier operasjonsleder.