KRISTIANSAND: — Fornærmede skal ha havnet i klammeri med 4 - 5 personer inne på Kick. Mens han står i baren blir det opplyst at gjerningspersonen biter av ham deler av øreflippen, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Det var klokken 01.40 politiet ble varslet om voldsepisoden. Gjerningspersonen skal ifølge fornærmede være av utenlandsk opprinnelse.

— Saken vil bli anmeldt, opplyser Steinsland.

Mannen som fikk øreflippen bitt av, skal ikke ha kjent gjerningspersonen, men politiet har fått opplyst noen mulige navn på de involverte.

**SØGNE: Fyllekjørte med båt I

23.54** En båtpatrulje kom over en båtfører de ønsket å kontrollere. En utåndingsprøve viste at mannen hadde en promille på 0,9 som er over den tillatte grensen. Føreren er en 34-åring fra Søgne.

**ARENDAL: Slått ned på byen

00.33** En person kontaktet politiet etter at han ble slått ned på byen i Arendal natt til søndag. Da patruljen kom fram til stedet blødde mannen kraftig fra nesen. Gjerningspersonen var ukjent for offeret. Ifølge politiet har det vært en krangel, men 18-åringen hadde problemer med å forklare seg på grunn av språkvansker.

**KVINESDAL: Pågrep bråkete festivaldeltaker

01.10** Politiet måtte gripe inn da en festivaldeltaker på Down by the river slo seg vrang. Mannen skal ha vært sterkt utagerende og båret en tollekniv. Politiet pågrep 27-åringen og kjørte ham til sentralarresten i Kristiansand. - Mannen var tydeligvis glad i å lage bråk, for han holdt det gående helt til Kristiansand, opplyser operasjonsleder Steinsland.

**KRISTIANSAND: Fyllekjørte med båt II

01.13** En båtfører med for høy promille ble tatt i Østre havn i Kristiansand natt til søndag. Føreren var en 39-åring fra Kristianand.

KRISTIANSAND: Fyllekjørte med båt III

02.03 En 46-åring fra Kristiansand kjørte med promille langt over det tillatte nivået da han ble stoppet av en båtpatrulje i Vestre havn i Kristiansand natt til søndag. Mannen ble tatt med for utvidet blodprøve. Resultatet er ikke klart.

**KRISTIANSAND: Måtte sy etter slagsmål

02.20** En mann måtte sy en skade over øyet etter at han havnet i slåsskamp med en annen person på byen. De to slåsshanene er to 31-åringer fra distriktet.

**ARENDAL: Flere tilfeller av båtpromille

02.40** En båtpatrulje i Arendal har meldt inn flere tilfeller av kjøring i ruspåvirket tilstand med båt i løpet av natt til søndag. Tre menn er tatt med henholdsvis 1,2 promille, 0,88 promille og 1,1 promille. En fjerdemann kunne ikke blåse i politiets instrument på grunn av astma.

**TVEDESTRAND: Brann i enebolig

02.46** Tre voksne og to barn klarte alle å redde seg ut av en bolig som tok fyr i natt. Ifølge politiet klarte brannvesenet raskt å få kontroll på brannen. Brannen skal ha startet i en hagestue. Saken blir videre etterforskset over helga.

**IVELAND: Fikk slått ut tann

04.09** En mann fikk slått ut en tann og fikk sårskader etter å ha blitt overfalt av en 28-åring fra Kristiansand på Vatnestrøm. Mannen ble kjørt til legevakt for sjekk. En mann er pågrepet og satt i arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Overfalt i drosjekø

04.15** En mann ble utsatt for uprovosert vold i en drosjekø i Arendal i løpet av natt til søndag. Mannen skal ha fått ødelagt brillene og fått et sår etter slaget.

**FLEKKEFJORD: Lastebil sperret veien

05.06** Riksvei 44 vest for Flekkefjord sentrum i retning mot Hidrasund var i morgentimene søndag stengt i flere timer. Årsaken var en lastebilsjåfør, som av medisinske årsaker, måtte stanse kjørtetøyet midt i veien. Politiet fikk etter hvert en sjåfør til å flytte bilen, og ved 10.30-tiden var problemene løst.

*** Har du tips om voldsepisoder som har skjedd på byen? Ring oss på 03811 ellers send sms til 03811.**