KRISTIANSAND: Husbrann i Topdalsveien

TVEDESTRAND: Leteaksjon etter eldre mann

**ARENDAL: Brakk tann på Langbrygga

01.20** En 20 år gammel mann fra Arendal ble kjørt til legevakt med sprukket leppe og en brukket tann etter å ha blitt utsatt for legemsfornærmelse på Langbrygga. Politiet har arrestert en 19 år gammel mann som er siktet for å stå bak volden.

**KRISTIANSAND: Klammeri med dørvakt

01.57** Politiet tok med seg en 23 år gammel mann fra Vennesla etter at han hadde vært i klammeri med en dørvakt på Caledonien. Mannen ble satt i arresten fordi han var så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. 23-åringen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**FLEKKEFJORD: Fant bil på midtrabatten

02.44** Politiet kom over en Mercedes som hadde kjørt over en midtrabatt. Sjåføren, som også var på stedet, er mistenkt for promillekjøring og ble tatt med til sykehus for å avlegge utvidet blodprøve. Mannen er 45 år gammel og fra Polen.

**ARENDAL: Fikk kul etter slag og spark

02.56** En 19 år gammel mann fra Arendal ble kjørt til sykehus av venner med en stor kul i ansiktet og smerter i magen. Mannen skal ha blitt slått og sparket av en 29-åring og en 24-åring, begge fra Arendal, på Syrdalens hjørne i Kirkegaten. Ifølge vitner og fornærmede skjedde volden uprovosert. Politiet har pågrepet 29-åringen, men den andre mistenkte er ikke tatt.

**KRISTIANSAND: Oppsøkte ekskjæresten

03.34** Politiet fikk melding om slåssing og legemsfornærmelse i et hus i sentrum. En politipatrulje dro til stedet og pågrep en 21 år gammel mann fra Kristiansand. Mannen hadde oppsøkt ekskjæresten, og hun vil anmelde forholdet. Det er uklart hvilke skader kvinnen fikk. 21-åringen ble satt i arresten.

**ARENDAL: Slått ned

03.42** En 26 år gammel mann fra Arendal ble slått ned utenfor 7-Eleven. En 32 år gammel mann fra Grimstad er mistenkt, og han er satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate sentrum

03.46** Politiet påtraff en 20 år gammel mann fra Vennesla i krysset Dronningensgate/Elvegata. Tidligere på natta hadde de bedt mannen om å forlate sentrum siden han var beruset og kranglete, men pålegget var altså ikke etterkommet. Politiet satt dermed mannen i arresten.

KVINESDAL: Bil funnet på taket i Kvinlog

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

05.21** En 54 år gammel mann fra Vennesla ble tatt for å kjøre uten gyldig førerkort i Østerveien.

ARENDAL: Syklist påkjørt på Longum

ARENDAL: Fant stjålet båt

11.52 En 14-fots Askeladden er funnet ved seilerhytta i Galtesund. Båten ble stjålet mellom 2. og 5. juni. Eieren er varslet og skal hente båten.

**KRISTIANSAND: Askebeger tok fyr

13.13** Brannvesenet rykket ut da det kom melding om brann på en veranda i Tordenskjoldsgate. Beboeren klarte imidlertid å slukke brannen selv. Ifølge politiet skyldtes brannen sannsynligvis at beboeren har røykt på verandaen, og stumpet røyken i en plastpotte, som så skal ha tatt fyr.

FLEKKEFJORD: Motorsyklist skadet etter kollisjon på E 39

KRISTIANSAND: Så sin egen båt forsvinne på tilhenger

**KRISTIANSAND: Innbrudd i 11 boder

14.32** Uvedkommende har tatt seg inn i 11 boder på Høivold brygge i løpet av natta.

— Vi har noen opplysninger, blant annet fra overvåkningsbilder. De viser gjerningsmannen og bilen hans, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland.

Ifølge overvåkningskameraet ser det ut til at innbruddet har skjedd fra klokken 04.05 og 04.15 i natt. Foreløpig har ikke politiet oversikt over alt som er stjålet, og ber folk som oppdager innbrudd på stedet levere anmeldelse og beskrive hva som er stjålet.

**LILLESAND: Fant båt

14.41** En 14-fots gul båt er funnet på en strand på Justøya. Politiet har fått kontakt med eieren som vil hente båten.

**ÅSERAL: Innbrudd i hytte

15.24** Noen har brutt seg inn i en hytte på Kittelstad og stjålet blant annet en TV og en del drikkevarer. Politiet skal undersøke hytta tirsdag.

ARENDAL: Kollisjon ved Bunnpris på Nedenes