**KRISTIANSAND: Banket opp

22.46** fikk politiet en telefon fra en mann som fortalte at en kamerat hadde blitt banket opp av en gjeng på fire ved Gartnerløkka i Kristiansand. Vedkommende som ble banket opp hadde fått et lite kutt over øyet og ble kjørt til legevakten for en sjekk. Vedkommende som meldte fra til politiet var blitt truet med en kniv, men var ikke blitt skadet. Politiet har ingen mistenkte i saken, men den vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

01.58** fikk politiet en telefon fra en restaurant i byen som hadde problemer med en vanskelig gjest. Vedkommende var truende og beruset, og han ble derfor pågrepet av politiet og innbrakt til stasjonen.

**ARENDAL: Vanskelig gjest

02.02** fikk politiet melding om en vanskelig gjest på et utested i Arendal. En person laget bråk på stedet og oppførte seg truende mot dørvaktene. Vedkommende skal også ha slått etter de. Politiet sendte en patrulje til stedet. Mannen, som er 25 år gammel, ble innbrakt og anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Slått ned

02.55** fikk politiet melding fra AMK om at en person var blitt slått ned i sentrum av Mandal. En person ble pågrepet for forholdet.

**KRISTIANSAND: Gikk amok på Parko

04.33** fikk politiet melding om at en person hadde gått amok inne på Parko. Vedkommende, som var beruset/ruset, hadde spurt betjeningen om de kunne gi han fyr til en røyk, men de hadde avvist ham. Det taklet han dårlig og han gikk derfor løs på kassaapparatene i butikken og ødela disse. Mannen stakk av gårde på en sykkel før politiet kom til stedet, men de har sikret seg overvåkningsbilder av vedkommende.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

06.45** ringer en person fra Tinnheia og forteller at noen i løpet av natten har stjålet hans Hyundai Getz. Bilen er blå, og har registreringsnummer PP 60608. RISØR: Vandaliserte bil

10.28: En bileier står opp for å oppdage et omfattende skadeverk på kjøretøyet sitt i løpet av natta. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser av bilen.