KRISTIANSAND: Huset som brant ligger i Dallonaveien. Politiet fikk meldingen klokka 15.14. Innsatsleder Tom Einar Gausdal i politiet opplyser til Fædrelandsvennen at ingen personer var i huset da brannen startet.

— Beboerne i huset er gjort rede for. Årsaken er foreløpig helt ukjent, og vi har heller ikke noen formening om hvor den kan ha startet.

Ved denne døra ble brannen oppdaget av to naboer i Dallonaveien i Vågsbygd fredag ettermiddag. Foto: Jan Oddvar Eide

Politiet melder at det ikke skal være fare for spredning til annen bebyggelse.

Ifølge Fædrelandsvennens reporter som var på stedet brant huset i hele toppetasjen, med åpen flamme og mye røyk. Brannvesenet jobbet på stedet med røykdykkere.

Brannvesene i gang med slokking. Foto: Tipser

Vegard Tveiten Benestad og Stian Tolfsen var i gang med mekking på en bil da de hørte at det knitret bak dem.

— Vi snudde oss og så antydning til røyk. Først trodde vi det var en bråtebrann, men så så vi at røyken kom fra husets inngangsdør. Da ringte vi brannvesenet, og gikk bort til huset. Alle dører og vinduer var låste, og vi banket på men fikk ingen respons. Vi forsøkte å starte slukking med hageslanger, men vi fikk ikke skrudd opp krana, sier de to til Fædrelandsvennen på stedet.

Brann i Dallonaveien 23 i Vågsbygd fredag ettermiddag. Alle personene som bor i huset var ute da det begynte å brenne. Foto: Jan Oddvar Eide