KRISTIANSAND: La seg i kollektivfeltet for å sove

22.54: En utenlandsk vogntogsjåfør stoppet og la seg til for å sove i bilen på Grim. Mannen hadde imidlertid parkert midt i kollektivfeltet på riksvei 9, og er nå bedt om å flytte seg.

KRISTIANSAND: Mann kastet stein på bil

18.15: Politiet ber vitner kontakte dem etter at en mann kastet stein på en bil i Topdalsveien ved Lauvåsen. Ruta på bilen sprakk.

GAMLE E 18: Tre rådyr påkjørt

19.25: Tre rådyr er påkjørt av en bil på gamle E 18, nå fylkesvei 420 mellom Lillesand og Arendal. Det er ukjent hvor på strekningen påkjørselen har skjedd. To rådyr er døde etter kollisjonen, og viltnemnda er varslet.

IVELAND: Trafikkulykke

14.05: En bil har kjørt utfor veien ved Vatnestrøm. Les mer her.

KRISTIANSAND: Innbrudd

08.34: I løpet av natten har det vært innbrudd i restauranten Lanternen på Hamresanden. Politiet opplyser at det er stjålet alkohol.

FARSUND: Fremsatte trusler

08.20: Politiet søker etter en person i området rundt Spind og Farsund. Vedkommende skal ha fremsatt trusler mot en annen person.

– Vi har valgt å ta de truslene på alvor, og leter nå etter en navngitt person. Noe mer kan jeg ikke si akkurat nå, sier operasjonsleder Lars Hyberg.

FARSUND: Sendt hjem fra sentrum

03.25: Tre ungdommer ble bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelser.

KRISTIANSAND: Bortvist fra byen

03.20: To kranglete personer er bortvist fra sentrum i Kristiansand. Politiet sendte dem vekk før krangelen utviklet seg til et slagsmål.

KRISTIANSAND: Upassende oppførsel

02.40: En person ble bortvist fra sentrum av Kristiansand frem til klokken 08.00 på grunn av ordensforstyrrelse og upassende oppførsel.

KRISTIANSAND: Bortvist fra byen

02.33: En person er bortvist fra sentrum av Kristiansand etter ordensforstyrrelser i Tollbodgaten.

GRIMSTAD: Trafikkulykke på Fevik

02.31: En bil har kjørt av Sømsveien på Fevik mellom Arendal og Grimstad. Fører har mistet kontroll over kjøretøyet og traff en lyktestolpe-. Politi og ambulanse kom til stedet. Airbagene var utløst og det var store materielle skader på bilen og lyktestolpen men ingen personskader.

En bil kolliderte med en lyktestolpe på Sømsveien på Fevik i Grimstad. Foto: Ernest Boswarva

KRISTIANSAND: Forulempet politiet

0202: En gutt på 18 år blir innbrakt fra Kristiansand sentrum for å ha forulempet politiet. Sak opprettet.

KVINESDAL: Slagsmål i sentrum

02.00: Det har vært et slagsmål i Kristiansand. Politiet oppretter sak på kroppskrenkelse hvor fornærmede er avhørt. Flere personer ble bortvist fra sentrum. En ble sendt til legevakten.

TVEDESTRAND: Slagsmål på utested

00.43: Det blir meldt om slagsmål på utested i Tvedestrand. Kamphanene hadde gått hvert til sitt da politiet ankom.

LYNGDAL: Stjal nummerskilt fra politibil

00.13: Politiet måtte rykke ut til en bursdagsfest i Kvås i Lyngdal kommune etter melding om slåssing. Slåsskampen hadde roet seg da politiet kom til stedet. Mens politiet var inne på festen var det en person som stjal nummerskiltet fra politibilen.

En person ble anmeldt for å ha tatt kjennemerket. Politiet fant det tilbake litt senere og fikk festet det igjen.

– En person rev av skiltet og kastet det da politiet var inne. Det ble funnet igjen og satt på plass igjen. Gjerningspersonen er kjent og er anmeldt for det, sier operasjonsleder Lars Hyberg.

LYNGDAL: Tatt med narkotika

00.10: En kvinne ble pågrepet med mindre mengder narkotika i Lyngdal.

FLEKKEFJORD: Vold på utested

23.05: En person er pågrepet for vold mot gjester og ansatte på et utested. Vedkommende ble kjørt til arresten og anmeldt.