Klar for ny modellfinale

Kristiansandsjente håper på revansj fra i fjor.

Publisert: Publisert:

NUMMER TO: Anette Hunstad Frøland (t.h.) ble nummer to i Brun og blid-finalen i Kristiansand i fjor. Til venstre vinneren Nina Fjalestad. Foto: Bjørn Thorvik

  • Rune Stensland
Denne artikkelen er over syv år gammel

KRISTIANSAND: Kristiansandsbosatte Anette Hunstad Frøland (21) er klar for sin andre strake Brun og blid-finale. I fjor ble hun nummer to, og nå håper den opprinnelige Askim-jenta å gå helt til topps i den årvisse konkurransen til solkjeden. Den arrangeres i Bergen lørdag 1. juni, og Frøland er en av ti finalister.

— Jeg er full av pågangsmot og satser på å nå litt lenger i år. Litt lenger betyr at jeg vinner, sier Frøland i en pressemelding.

Hun beskriver seg selv som ekstremt utadvendt, og har jobbet som modell på det hun kaller hobbybasis siden hun var 14 år gammel. Hun har vært med i Frøken Norge to ganger, og i fjor nådde hun finalen i Miss Norway. I år er hun også deltaker i Miss Universe Norway. Skulle hun vinne her, vil hun få plass i finalen i Las Vegas i desember.

— Tenk om jeg skulle tape i årets Brun og blid finale, og senere i år vinne finalen i Miss Universe i Las Vegas, det hadde vært litt rart, påpeker Frøstad.

Hun har bodd i Kristiansand siden 2011, og jobber med kundeservice i Telenor. Hun er samboer med Thomas og melder til Fædrelandsvennen:

— Jeg er blitt veldig glad i Kristiansand som by og kommer sannsynligvis til å bygge med hus her nede, den gangen det skulle bli aktuelt.

Publisert:

Les også

  1. Sørlandets bruneste og blideste ble nummer to

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Kristiansand