HØVÅG: - Du har vært friidrettstrener og var med og startet opp barneteater i Høvåg, du har spilt i Høvåg Musikkorps i over 30 år og i storbandet i 16. I tillegg har du vært medlem av koret "På tvers" like siden starten og med i revygruppa Høvågamatørene. Hvordan i all verden har du fått tid til alt sammen?

— Nei, det var det da! Det du har lyst til å jobbe med, det får du tid til.

Musikkinteressert

— Litt om musikken først — hva slags instrument spiller du?

— Jeg begynte med althorn. Så ble det baryton i mange år. Og de siste årene har det vært trombone. Nå er dessverre musikkorpset i Høvåg blitt avviklet og omformet til en stiftelse. Men storbandet eksisterer og er i full drift. Ellers er jeg ikke så mye involvert i forskjellige ting nå. Jeg er så heldig at jeg er blitt mormor — og da må jeg jo prioritere litt!

Høvåghallen

— Høvåghallen er viktig for bygda, og der har du vært med lenge i brukerstyret?

— Jo da, i ni år. Vi jobber stadig med at dette er en hall for mange formål. Det er derfor vi har et brukerstyre, slik at vi kan klare å få midler til driften av hallen som flerbrukshall. Der er den store countryfesten viktig. Og nå har hallen et veldig flott lydanlegg som kan brukes ved kamper og ulike arrangementer. I tillegg skal vi kjøpe inn en transportabel danseplatting.

Lokalrevy

— Høvågamatørene er også blant de tingene du har vært med på?

— Ja, og det er jo veldig synd at denne gruppa ikke lenger er i aktivitet. Det var jo et høydepunkt på 17. mai med premiere på årets revy. Jeg var med og blåste liv i amatørene en gang, men jeg vet ikke om det blir en gang til. Alt til sin tid. Det er jo et stort apparat. Men det kan jo være at jeg går inn for barneteater igjen. Vi satte opp fra Gabriel Scotts "Sølvfaks", og manuset har jeg liggende hjemme. Det går absolutt an å sette opp en gang til. Kulissene ligger lagret på skolen. Da jeg var med sist, hadde jeg barn i den aktuelle alderen, nå har jeg snart barnebarn som er der!