ham-3.jpg Foto: Vegard Nekstad
ham-2.jpg Foto: Vegard Nekstad
ham-1.jpg Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: Like før klokken 4 ble det slått full alarm etter at det begynte å brenne i en hytte inne på campingplassen. Hyttene ligger svært tett og brannvesenet fryktet derfor at brannen skulle spre seg.

Politibetjent Stian Helgeland Karlsen ved Kristiansand politistasjon bekrefter til Fædrelandsvennen at en person reddet seg ut etter å ha blitt vekket av brannalarmen.

— Vi fikk melding om brann i en hytte på Hamresanden. Det ble nokså raskt klart at det ikke var folk inne, men hyttene står tett og vi var ivrig med å komme raskt ut for å få slukket den. Det var heldigvis lite vind, vi hadde godt med ressurser med oss og vi fikk tatt den nokså raskt, sier brannmester Trond Busterud i Kristiansandsregionen brann og redning, til Fædrelandsvennen.

Kristiansandsregionen brann og redning rykket ut med fire biler. I tillegg rykket to politipatruljer og en ambulanse ut til campingplassen. Personen som var inne i hytta ble sjekket på stedet, men skal ikke ha kommet alvorlig til skade.

Den brannskadede hytta ble totalskadet i brannen. Brannvesenet måtte rive litt i veggene for å få slukket brannen fullstendig.

— Det var gassflasker inne i hytta, men det er ting som vi er vant til å håndtere, så det gikk greit, sier Busterud.