VENNESLA: Ytterst til venstre (litt morsom den) står Frps Alexander Etsy Jensen for å invitere til lunsj. Siv Jensen kommer til Hunsøya 28. august klokka 11. Så til helgens store begivenhet i Vennesla. Lørdag klokka 1600 møtes vennene fra Fløy og Vindbjart til storkrig på Idrettsplassen. Assistenttrener Willy Jensen og assisterende lagleder Sandra Åsheim ber folk møte opp. Willy mener minst 1500 bør komme.

Vi tar den tøffe (!) trioen foran. Setesdalsbanen har solgt nesten 15000 enkeltbilletter i år, og søndag tuter de på igjen. Jack Nielsen (t.v), Anne Bergit Jørgensen og Ragnar Norheim minner om at det nå er nest siste kjøresøndag. Toget går 11.30, 13.20 og 15.10 fra Grovane.

Filmplakatene er det Hege Lochner fra Vennesla kino som viser fram. Kinoen har forestilling 17.00 og 19.00 søndag. Først går Mormor og de åtte ungene, deretter Skyggejegerne.

Astrid Høgevoll og Jannicke Usterud fra biblioteket har et knalltilbud. Du kan komme og fylle posen med bøker for bare 25 kroner.

Fra Iveland har en trio tatt turen. Det er rett og slett kommunens kulturgruppe som markedsfører Ivelandsdagene som går fra 31. august til 4. september. Åtte, ti arrangementer er det snakk om, blant annet holder Åse Marte Rostvåg Ulltveit-Moe om sin bok "spis Sørlandet" og kortreist mat den tredje. Det er Finn Terje Uberg , Marit Fjordheim og Anna Ubostad som ber folk komme til Iveland.

Forresten meldes det om en fantastisk bærhøst i de indre bygder . . .

God helg, folkens!