KRISTIANSAND: Like etter klokken 16.00 fikk politiet melding om en kjedekollisjon mellom tre biler på Vågsbygdveien. De tre kjørte i retning sentrum og befant seg like ved Fiskåtangen da ulykken skjedde. En person er sendt til sykehus for sjekk. De andre førerne skal være uskadet.

Fædrelandsvennens reporter på stedet får forklart av vitner at de tre bilene selv fikk fjernet bilene fra Vågsbygdveien til mindre traffikerte Svanedamsveien. Per nå hindrer de ikke for trafikken. Både politi og ambulanse er på vei til stedet.

— Vi vet enda ikke omfanget av trafikkulykken, sier Operasjonsleder ved Agder Politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Ifølge vitner er det en svard Fokus om har kjørt inn i en svart Bmw, og som deretter kjørte inn i en blå Honda Accord. Accorden kom lettere fra det, men Bmwen har fått forskjøvet hjulstilling og front, og føreren regner med at den blir kondemnert. Også den svarte Fokusen har fått skjøvet inn store deler av panseret og er ikke kjørbar.

— Den blå Accorden foran meg stanset. Derfor stanset jeg også, men føreren bak klarte ikke å stoppe og kjørte i meg slik at jeg spratt inn i Accorden, sier føreren av Bmwen, Daniel Andresen.

KJØRTE I SIKKERHET: Her står de tre bilene i Svanedamsveien og venter på politiet. Foto: Marthe R. Ervik
ØDELAGT: Den bakerste bilen har fått seg en skikkelig trøkk.