**KRISTIANSAND: Mopedist med promille kolliderte med bil

22.19:** I Vågsbygdveien ved Augland bensinstasjon kjørte en mopedist inn i en bil. Politiet har vært på stedet. Fører av mopeden blåser til 1,2 promille på alkometeret. Mannen, som er en 44-åring fra Kristiansand, ble pågrepet og kjørt til politistasjonen der en anmeldelse foreligger onsdag kveld. Kollisjonen førte til mindre materielle skader på kjøretøyene.

**ARENDAL: Skjøt med sprettert mot buss

22.32:** På Hisøy skjøt en person en stein med sprettert gjennom ruta på en buss som passerte. Sjåfør ble truffet av glassplinter og blødde. Han valgte imidlertid å fortsett bussturen. Politiet leter onsdag kveld etter en navngitt person som er mistenkt for forholdet. Sjåføren vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Stjal sykler og potteplante

02.29:** To tyver ble tatt på fersken da de stakk av med to sykler og en potteplante. Politiet rykket ut, men da var sykkeltyvene forsvunnet.

**LYNGDAL: Høyball i veien

03.06:** Politiet ble oppringt av en person som fortalte at det lå en høyball midt i veien i Lyngdal sentrum. Vedkommende sa han fryktet at det kunne være begynnelsen på et bondeopprør og at Lyngdal ble sperret helt inne av høyballer. Politiet var på stedet, men klarte ikke fjerne høyballen. Ansvaret ble dermed overlatt til vegtrafikksentralen.

**ARENDAL: Gikk tom for bensin

05.43:** Vegtrafikksentralen varsler politiet om at det står en bil med nødblinken på midt inne i en tunnel på Steinsåsveien. Da politiet kom frem viste det seg at sjåføren hadde gått tom for drivstoff og at en person var sendt av gårde i drosje for å kjøpe bensin. Patruljen på stedet fikk skjøvet bilen ut av tunnelen.