**GRIMSTAD: Kjøring i påvirket tilstand

01.44** En politipatrulje stoppet og kontrollerte en bil/bilfører/passasjerer. Bilfører, gutt på 18 år, mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. To passasjerer, gutter på 19 og 20 år, var i besittelse av noen tabletter av narkotisk slag, samt mindre mengder amfetamin. Anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Brøt seg inn etter tobakk

02.19** Melding om grovt tyveri fra forretningen Spar Åsane. Tyven eller tyvene kom seg inn ved å knuse vindusrute. Politipatruljer ble dirigert til stedet. Ett skap inneholdende tobakk er brutt opp. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Innbrudd hos bedrift

07.28** Politiet fikk melding om at tyver hadde tatt seg inn hos bedriften Atac Selvklebende AS i løpet av natten. De hadde brutt opp en hoveddør, men det er foreløpig uklart hva som er stjålet. Politiet vil gjennomføre sporsikring på stedet.

**MANDAL: Instrumenter stjålet

08.41** Politiet fikk melding fra Furulunden skole i Mandal om tyveri av flere instrumenter. Det er foreløpig uklart hvordan tyvene har kommet seg inn. Sannsynligvis brukt nøkkel. Bortatt et instrument som heter Q-Chord, sort Mac Book med mer.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i sentrum

09.41:** Det har vært brutt opp en dør til firmaet Tilstede mat og mer i Markensgate i løpet av natten. Det har vært brutt opp kassapparat og stjålet noen penger.

**TVEDESTRAND: Trafikkontroll ved Holt

10.21:** Det har vært utført trafikkontroll på E 18 ved Holt . 35 biler ble kontrollert, og det var Ingen reaksjoner.

**BIRKELAND: Tyveri fra hytte

11.04:** Melding om grovt tyveri fra hytte på Joreid ved Oggevatn. En dør var brutt opp, og det var stjålet kikkerter samt drikkevarer.

**BIRKELAND: Beruset mann vist bort

11.11:** Klage på beruset person som nektet å forlate en butikk på Strøget. Han ble vist bort av politiet.

**SØGNE: Bilbrann

11.26:** Melding om brann i bil.

**ARENDAL: Person bortvist

11.41:** Politiet fikk inn en Klage fra Tromøytunet på tigger/selger fra Folk er Folk, som ikke ville rette seg etter anvisninger fra senterledelsen. Personen var plagsom overfor de ansatte og kunder, og ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Ble fratatt førerkortet

11.42:** UP avholdt fartskontroll på RV408 ved Løddesøl i 60 km/t-sone. Det ble utferdiget åtte forenklede forelegg og en anmeldelse med førerkortbeslag for å ha kjørt i 88 kilometer i timen.

**KRISTIANSAND: To hunder savnet

11.50:** Fikk politiet melding om to savnede hvite samojeder på Høie.

**SONGDALEN: Grovt tyveri

14.10:** Fikk politiet melding om grovt tyveri fra Nodeland Grill og Pizza. Tyver hadde brutt opp en dør og stjålet et kassaapparat. Apparatet ble gjenfunnet i nærheten av Tunballen skole. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse på stedet.

**VENNESLA: Mann slo kvinne

13.48:** Fikk politiet melding om at en 27 år gammel kvinne var blitt slått og lugget av en 32 år gammel mann. Hendelsen fant sted i sentrum av Vennesla. Mannen er pågrepet og satt i arrest. Ifølge politiet er årsaken til slossingen ukjent. De har opprettet en sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne

14.16:** Mottok politiet en klage på en beruset kvinne på rutebilstasjonen i Kristiansand. Hun ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Fikk hjelp til akademeldingen

16.45:** Kollisjon mellom to biler ved Statoil på Vesterveien i Arendal. Ingen personskade men de involverte kan ikke bli enige. Patruljen til stedet og bistår med utfylling av skademelding.

**KRISTIANSAND: Rispet med kniv av ukjente på busstopp

21.32:** En 20 år gammell gutt møtte på politivakta og meldte han hadde blitt rispet med kniv av flere ukjente personer. Dette skulle ha skjedd på Tinnheia ved et busstopp. Fornærmede tatt i avhør og patruljen kjører til Tinnheia for undersøkelser.

**BIRKELAND: 16-åring forsøkt frastjålet sekk på ryggen

21.47:** En 16 år gammel gutt på vei hjem fra trening ble forsøkt frastjålet en sekk han hadde på ryggen. Dette skal ha skjedd i området Rørhomvegen. Gjerningspersonen skal ha vært en gutt på samme alder av utenlandsk opprinnelse. Han fikk ikke med seg sekken. Fornærmede løp fra stedet og hjem. Han vurdere anmeldelse. Politiet har mottatt et godt signalement av gjerningsgutten.

GRIMSTAD: Promillekontroll

22.04: Politiet avholdt promillekontroll på Biesletta. Det var ingen overtredelser, og det ble kun gitt et muntlig pålegg for manglende lys.