TILHENGER: Sjåføren hadde satt fra seg hengeren, og skulle trolig koble den på igjen da ulykken skjedde, ifølge daglig leder Tom Eikså i TT Anlegg. Foto: Jarle R. Martinsen

MARNARDAL: En 67 år gammel mann omkom i en klemulykke ved Øyslebø torsdag ettermiddag. Politiet fikk melding om ulykken klokka 12.53. — Føreren av bilen er dessverre omkommet på stedet, opplyser operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Ulykken skjedde i krysset ved Brendebakke i Øyslebø. Lastebilen hadde en henger som brukes til å frakte anleggsmaskiner. Den skal imidlertid ha vært tom da ulykken skjedde.

- Har vært maks uheldig

Føreren av lastebilen var ansatt i firmaet TT Anlegg. Daglig leder Tom Eikså var på ulykkesstedet i ettermiddag.

— Jeg var der sammen med politiet. Dette er en mann som har vært ansatt hos oss i hele sitt yrkesaktive liv. Han var 67 år gammel og den som hadde vært lengst i firmaet, sier Eikså til Fædrelandsvennen.

TILHENGER: Sjåføren hadde satt fra seg hengeren, og skulle trolig koble den på igjen da ulykken skjedde, ifølge daglig leder Tom Eikså i TT Anlegg. Foto: Jarle R. Martinsen

67-åringen var dermed også den av sjåførene som hadde lengst erfaring.— Han hadde så mye erfaring som det går an å få. Han jobbet alltid rolig og greit. Han flyttet normalt maskiner, men her har han satt fra seg tilhengeren og skulle sannsynligvis koble på da ulykken skjedde. Her er det noen uheldige, ørsmå ting som har gjort at det gikk så galt. Han har vært maks uheldig, sier Eikså.

Han bekrefter at pårørende og ansatte i TT Anlegg er varslet om ulykken.

Tekniske undersøkelser

Ambulanse, politi og brannvesen rykket ut da ulykken ble meldt like før klokka 13. Politiet meldte først at det var en tankbil som hadde veltet, men da nødetatene kom til stedet viste det seg å ikke stemme.

— Jeg kan foreløpig ikke si noe om hendelsesforløpet, men hendelsen har skjedd på utsiden av bilen, sier Bjart Gabrielsen, politistasjonssjef ved Mandal politistasjon, til Fædrelandsvennen.

Ulykkesstedet ble i ettermiddag undersøkt av krimteknikere fra politiet. Statens vegvesen ble også kalt ut for å gjøre undersøkelser.

Foreløpig er det uklart om det var noen vitner til ulykken.

Politiet opplyser at de ikke kan kommentere hendelsesforløpet noe nærmere før tidligst fredag.