**GRIMSTAD: Tyveri av bildekk.

00.05:** Melding om tyveri av 12 bildekk fra en eiendom i Myraveien.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil funnet.

02.01:** En stjålet bil ble funnet ved idrettsplassen på Hellemyr. Bilen ble stjålet 8. juni fra Herefoss. Det var ingen personer ved bilen. Politiet har sikret og undersøkt kjøretøyet.

**ARENDAL: Innbrudd.

07.16:** Innbrudd i en bedrift i Kirkebakken. Det kan se ut som at en pc er stjålet. Politiet undersøker åstedet.

**TVEDESTRAND: Dieseltyveri

08.07** : Tyveri av rundt 300 liter diesel fra en hjullaster på Godestad.

**TVEDESTRAND: Dieseltyveri

08.07:** Politiet fikk melding om at rundt 300 liter diesel var stjålet fra en hjullaster i sandtaket på Godestad.

**ARENDAL: Innbrudd og hærverk i båt

08.25:** Det ble meldt om innbrudd og hærverk i en båt i Tromøyveien. Det skal være stjålet motordeler for betydelige summer. Forholdet blir anmeldt.

**ÅMLI: Hytteinnbrudd og skadeverk

09.57:** Det har vært innbrudd og skadeverk på en hytte ved Dølemo. Ingenting skal være stjålet, men det er gjort skadeverk inne med hammer eller øks.

**GRIMSTAD: Krabbeteiner stjålet

11.17:** Politiet fikk melding om at sju krabbeteiner er stjålet fra sørøst-siden av Hesnesøy. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

13.23:** I sentrum pågriper en politipatrulje tre menn i 20-årene som var i besittelse av mindre mengder narkotika. Forholdet anmeldes.

**ÅMLI: Innbrudd

13.24:** Melding om innbrudd og mulig tyveri fra et hus på Åmli. Har skjedd i løpet av måneden. Forholdet anmeldes.

**RISØR: Grovt tyveri

15.19:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra en parkert bil på Akland. Fra bilen er det stjålet en CD-spiller, GPS, Garmin hundepeilier og Jonsered vernebukse. En politipatrulje har foretatt sporsikring på stedet.

**KRISTIANSAND: Stanset uregistrert moped

16.52:** En UP-patrulje stanset og kontrollerte en uregistrert moped. Føreren ble mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Nødvendig blodprøve ble sikret.

**KRISTIANSAND: Dieselsøl

17.17:** Politiet fikk melding om diselsøl på Barstølveien ved TImenesbakken. NCC sjekker det ut.

**VENNESLA: Sølte kakao og spyttet i butikk

17.56:** Politiet fikk melding fra en butikkeier i Vennesla sentrum om at fem mindreårige oppførte seg klanderverdig inne og utenfor hans butikk. De spyttet og sølte kakao i butikken, og banket på vindusruter utenfra. Politiet ble dirigert til stedet. Formaning av de mindreårige og kontakt med verger ble resultatet.

**KRISTIANSAND: Kranglet på Sommer på Torvet

18.12:** Politiet fikk melding om en beruset, kranglete mann som var til sjenanse for andre tilstedeværende på Sommer på Torvet. Personen forlot stedet før politiet ankom.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne sovnet

18.55:** Ved Slottsquartalet sovnet en beruset kvinne. Politiet ble dirigert til stedet. Kvinnen ble vekket og ville gå hjem og sove.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for fyllekjøring

19.28:** En UP-patrulje stanset og kontrollerte en bil ved Fidjane. En mann i 50-årene mistenkes for å ha kjørt personbil i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendig blodprøve ble sikret. Førerkortet ble beslaglagt og forholdet anmeldt.

**BIRKENES: Narkotika

20.41:** En kvinne i 40-årene som var i besittelse av mindre mengder amfetamin ble pågrepet i Birkeland sentrum. Kvinnen anmeldes.

**KRISTIANSAND: Gikk på E 18

21.36:** Politiet fikk melding om person som var på vei til å gå inn i Baneheitunnelen østover. Politiet fant ikke personen.

**FARSUND: Påkjørt rådyr

21.40:** Veitrafikksentralen ble varslet etter at et rådyr ble påkjørt og drept på fylkesvei 43 ved bomstasjonen.

**KRISTIANSAND: Kjente på bildører

21.59:** En person skal ha gått rundt på parkeringsplassen ved jernbanestasjonen i Kristiansand. To 18-åringer, en gutt og ei jente, ble pågrepet. Begge er mistenkt for forsøk på biltyveri. De unge ble kjørt til sentralarresten.

**LYNGDAL: Fartskontroll

18-22:** Utrykningspolitiet gjennomførte laserkontroll i 60 km/t-sonen på E 39 Romskogen. Resultatet ble 22 forenklede forelegg og to anmeldelser med førerkortbeslag. Sjåføren som tråkket hardest på gasspedalen ble målt til 90 km/t.