**KRISTIANSAND: Fratatt førekort

23.04** gjennomførte UP en fartskontroll på riksvei 9 ved Krossen i Kristiansand. Der ble det utstedt 56 forenklede forelegg. En person ble fratatt førerkortet og anmeldt for å ha kjørt i 77 kilometer i timen i 50-sonen.

**VENNESLA: Brann i bil

23.32** fikk politiet melding om bilbrann på Hunsøya i Vennesla. Da politiet kom til stedet, fant de en utbrent bil. Ingen var skadet og brannårsaken er ukjent.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i pukkverk

23.31** meldte en Securitasvakt om innbrudd ved Ringknuten pukkverk i Kristiansand. En rute er knust inn til en garderobe. Politiet har vært på stedet, men det er foreløpig usikkert hva som er tatt.

**KRISTIANSAND: Fest i Randesund

00.01** måtte politiet ut til en adresse i Randesund for å gjenopprette natteroen i området. Det var mange ungdom til stede på festen.

**SØGNE: Beruset gjest

00.03** ba personalet ved Høllen brygge restaurant om bistand. Politiet kom til stedet og bortviste en beruset gjest. Gjesten var en 27 år gammel mann fra Søgne.

**VENNESLA: Slått ved puben

00.04** fikk politiet melding fra en mann som sa at han ble slått utenfor puben i Vennesla. Politiet var på stedet og snakket med vedkommende. Personen hadde ikke skader som krevde legetilsyn. Det er uklart om han vil anmelde hendelsen.

**GRIMSTAD: Drakk i Storgata

00.17** kom politiet over en 19 år gammel mann som drakk i Storgata. Han nektet å fortelle hvem han var. Politiet anmelder ham både for drikking på offentlig sted og for å ha nektet å oppgi personalia. Mannen er opprinnelig fra Kvinesdal.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu-stakk på moped

00.24** meldte nattjenesten i St. Olavsvei fra om ruteknusing på sonekontoret. Innbruddstyvene ble oppdaget da de knuste ruta, og stakk deretter med moped fra stedet. Politiet har vært der og snakket med de som meldte fra. De fik også sikret en bag med innbruddsverktøy som tyvene la igjen på stedet.

**KVINESDAL: Kjørte i beruset tilstand og hadde hasjplanter hjemme

00.37** fikk politiet melding om mistenkelig bilkjøring i Kvinesdal sentrum. Mannen, som er 36 år, ble senere pågrepet hjemme. Der fant politiet også cannabisplanter. 36-åringen ble kjørt til arresten i Kristiansand og vil bli anmeldt både for cannabisplantene og for kjøring i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.47** kjørte politiet til en adresse på Gimlekollen etter klager på støy. Der ble festdeltakerne bedt om å dempe støyen og natteroen ble gjenopprettet.

**KRISTIANSAND: Klammeri løste seg

00.48** ble politiet tilkalt etter melding om klammeri på en adresse på Søm. Da de kom til stedet, hadde en person forlatt leiligheten, og konflikten hadde løst seg selv. Politiet har ikke mottatt anmeldelser etter hendelsen.

**KRISTIANSAND: Fikk lyktestolpe i hodet.

00.37** fikk politiet melding om skadeverk på en liten lyktestolpe som sto i Løvika i Vågsbygd. En 24 år gammel mann skal ha løsnet og dratt ned lyktestolpen.

— Lyktestolpen ble dratt ned og traff en kvinne i hodet. Vedkommende som er mistenkt for dette vil bli anmeldt for skadeverk, opplyser operasjonsleder Vidar Neset.

Den 44 år gamle kvinnen skal ikke ha blitt alvorlig skadet.

**KRISTIANSAND: Antydning til slagsmål

01.02** ble politiet tilkalt til området ved Kick i Dronningens gate, der det var antydning til slåsskamp. Politiet kom til stedet, og en 28 år gammel mann ble tatt med til fyllearresten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Drakk på gata

01.03** kom en politipatrulje i Grimstad over en 33 år gammel kvinne som drakk på offentlig sted. Hun oppførte seg også klanderverdig, og blir dermed anmeldt både for drikking og for ordensforstyrrelse på offentlig sted i beruset tilstand. 33-åringen ble kjørt til fyllearresten i Arendal.

**VENNESLA: Full fest

01.08** måtte politiet rykke ut til en adresse i Vennesla. Der var det fest og høy musikk, og festfolket fikk beskjed om å dempe lyden.

**KRISTIANSAND: Slagsmål utenfor Telfords

01.13** meldte en taxisjåfør fra om slagsmål utenfor Telfords i Vestre Strandgate. Konflikten løste seg før politiet kom.

**VENNESLA: Mann ble kjørt hjem

01.19** måtte venneslapolitiet ta seg av en mann som ikke kunne ta vare på seg selv. Den 28 år gamle venndølen ble kjørt hjem.

**FARSUND: Person sendt med ambulanse

01.31** havnet to personer i slåsskamp utenfor utestedet Uptown. En 34 år gammel mann fra Flekkefjord ble sendt med ambulanse til Flekkefjord. Årsaken til klammeriet er ikke klart, og det kan komme en anmeldelse i ettertid.

**VENNESLA: Full i taxi

01.46** ringte en taxisjåfør politiet fordi han hadde en mann i bilen som ikke kunne gjøre rede for seg selv. Politiet hjalp taxisjåføren på Kvarstein, og tok mannen inn i politibilen. Da kom en kamerat av mannen til stedet, og sørget for at han kom seg hjem.

**LILLESAND: Knuste rute på Beddingen

01.46** fikk politiet melding om en knust rute på Beddingen restaurant i Lillesand. En person ble observert løpende fra stedet. Det yttesrste glasset i ruta er knust, og trestauranten vil anmelde skadeverket. Politiet lette etter den skyldige, men fant ingen.

**KRISTIANSAND: Kjørte moped med to passasjerer

01.55** stoppen en politipatrulje i Vågsbygd en 16 år gammel gutt med to passasjerer på mopeden. Han er mistenkt for kjøring i beruset tilstand, og blodprøve ble tatt. Gutten er fra Kristiansandsområdet. Foreldrene er varslet om hendelsen.

**RISØR: Full person

02.12** rykket politiet ut til Strandgata i Risør, etter melding om en beruset person som ikke kunne passe på seg selv. Da politiet kom, var han borte vekk.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i lekeland

02.11** kom det inn melding om innbrudd på Leos lekeland på Lumber. En vindusrute var brutt opp, men det er foreløpig usikkert hva som er tatt.

**MANDAL: Fikk ølglass i hodet

02.15** rykket politi og ambulanse til en pub i Mandal, etter at en kvinne slo et ølglass i hodet på en annen kvinne. Begge kvinnene ble rutinemessig kjørt til legevakten. Den mistenkte er 25 år gammel og fra Mandalsområdet. Kvinnen som fikk ølglasset i hodet er 18 år gammel.

**GRIMSTAD: Kvinner slåss

02.21** kom en politipatrulje over to kvinner som slåss i Storgata. Årsaken til slagsmålet er fortsatt uklar, men begge er anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted. Den ene kvinnen er 24 år, den andre er 31 år gammel.

**ARENDAL: Kvinner slåss-fikk kul og kutt

02.31** ringer betjeningen på et hotell i Arendal og forteller om to kvinner i slåsskamp. Ambulanse ble sendt til stedet, og den ene kvinnen hadde kul i pannen og en fift på magen. Omstendighetene rundt hendelsen er uklare. Begge kvinnene er fra Osloområdet, den ene er34 år gammel, den andre er 19 år.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Joker

02.00** meldte Securitas om innbrudd i Jokerbutikken ved Spicheren treningssenter. Politiet var på stedet og sikret spor. Det er foreløpig uklart hva som ble stjålet, saken blir fulgt opp av politiet.

**GRIMSTAD: 24-åring i fyllearresten

02.43** tok politiet håmd om en 24 år gammel mann utenfor Galleri pub i Grimstad. Den 24 år gamle mannen fra Grimstad ble kjørt til fyllearresten.

**TVEDESTRAND: Klammeri utenfor hotellet

02.45** kom to menn i klammeri utenfor Fjordhotellet i Tveestrand. Det er uklart hva som forårsaket uenigheten. To menn fra Tvedestrandstraktene var involvert, den ene 24 år gammel, den andre 18 år gammel. Det kan komme anmeldelser i etterkant.

**KVINESDAL: Bil utfor i bakke

03.16** fikk politiet melding om en utforkjøring i Hamrebakken i Kvinesdal. Da politipatruljen kom til stedet, fant de bilen med materielle skader, men ingen personer. Bileier ble kontaktet, men det er fortsatt uklart hvem som kjørte bilen.

**GRIMSTAD: Urinerte i Juskestredet

02.15** kom politiet over en mannsperson som urinerte i Juskestredet i Grimstad. Mannen, som er 32 år gammel og fra Grimstad, vil bli anmeldt for urinering på offentlig sted.

**RISØR: Mann slått av to personer

03.44** opplyste en 26 år gammel mann at han hadde blitt slått av to personer i området rundt Holta i Risør. Han hadde ikke skader som trengte legetilsyn. 26-åringen gav politiet navn på de som skal ha slått og vil ta kontakt i ettertid.

**LILLESAND: Bil utenfor butikk

04.00** fikk politiet melding om en varebil som sto utenfor Ole Olsen dagligvareforretning i Lillesand og lempet gods. Politiet kjørte til stedet, men fant verken bil eller gods. De fant heller ingen tegn til innbrudd, bare en tom pall. Hvorvidt det hadde stått noe på pallen, er uklart.

**ARENDAL: Krangel i Kirkebakken

02.50** kom en politipatrulje over en person i Kirkebakken i Arendal. Den 26 år gamle mannen navnga personen som skal ha sllått, en 26 år gammel mann. Begge er fra Arendalsområdet.

**GRIMSTAD: Urinerte på restaurant

02.20** fant politiet en 65 år gammel mann som urinerte oppetter veggen på en restaurant i Juskestredet. Mannen fra Grimstad blir anmeldt for opptrinnet.