**KRISTIANSAND: Bråkete brite bortvist

23.59:** En brite er kranglete på Møllpuben. Politiet kommer til stedet og bortviser briten.

**SONGDALEN: Innbrudd i bil

00.28:** Politiet får melding om at noen i løpet av søndag kveld har brutt seg inn i en bil på Brennåsen. En CD-spiller er stjålet.

**KRISTIANSAND: Vannlekkasje i Industrigata

01.39:** Melding om vannlekkasje i Industrigata.

**KRISTIANSAND: 44-åring lagde bråk

01.42:** En 44-år gammel mann er for full, og blir bortvist fra en leilighet i Skippergata.

LYNGDAL: Avskiltet bil

Politiet hadde i natt kontroll i Lyngdal. Alle biler og sjåfører godkjent, med unntak av en bil som ble avskiltet, melder operasjonsleder Ove Austenå i Agder politidistrikt.

**VENNESLA: Knust rute hos A3 Ressurs

04.02:** Noen har knust et vindu og tatt seg inn hos A3 Ressurs ved Lomtjønn. Foreløpig ikke klart om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Pumpestikk blir kanskje anmeldt

04.50:** Noen fyller drivstoff uten å betale for seg hos Shell Fidjane. Det såkalte pumpestikket blir kanskje anmeldt.

**KRISTIANSAND: Høyspent for langt ned

06.02:** Høyspentledning henger for langt nede i Nygårdsvei. Agder Energi varslet og skal ordne opp.

**VENNESLA: Stjal øl

08.15:** Melding om en øltyv i Vennesla. Fra en Rimi-butikk meldes det om en person som har stjålet øl. Tyven sto på utsiden og drakk ølen. Tyven, en 59 år gammel mann fra Vennesla, ble pågrepet av politiet og erkjenner to forhold.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

08.47:** En moped har kjørt i en bil på Vågsbygdveien i Auglandsområdet på vei mot sentrum. Mopedføreren, en 16 år gammel jente, har blitt kjørt til legevakten for sjekk. Bilføreren er en 46 år gammel kvinne.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

09.00:** Melding om en stjålet bil fra Åsveien i Vågsbygd. Bilen skal ha blitt stjålet 2. juni. Bilen det dreier seg om er en Ford Mondeo 2001-modell.

**MANDAL: Våknet til ran

09.37:** En 55 år gammel mann fra Mandal ringte politiet og sa han våknet i natt av at fem personer hadde tatt seg inn i leiligheten. Personene var maskert, og skal ha slått ham i hodet med et brekkjern. Mannen måtte gi fra seg penger. Han er sendt til legevakt for å behandle et kutt i hodet. Politiet opplyser at saken er på undersøkelsesstadiet. Fornærma mann 55, Mandal.

**GRIMSTAD: Innbrudd i barnehage

10.24:** Innbrudd i barnehage på Hasseltangen i Grimstad. Det skal ha blitt stjålet motorsag og annet verktøy. Innbruddet har sannsynligvis skjedd i helgen, opplyser politiet.

**LINDESNES: Skiltnummer stjålet

11.35** To skilt er stjålet fra en bil som stod parkert i Rådhusveien i Lindesnes kommune natt til søndag. Bilen har kjennetegn NF 17531

**KRISTIANSAND: Vannscooter tatt fra brygge

16.00** I perioden 10. — 11. juni er en vannscooter av merket Seadoo 255 RXT stjålet fra en brygge i Fuglevika på Søm. Scooteren, som er en 2010-modell, er sort og rød og har hvit skrift på sidene. Fortøyningene skal være kuttet på stedet. Saken er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slosskamp

17.29:** En mann angrep en annen mann mellom Kirkegata og Henrik Wergelands gate grunnet sjalusi. Da politiet kom til stedet hadde den mistenkte forlatt stedet. Fornærmede dro selv til legevakten, men skal ikke ha fått store skader etter slosskampen. Begge mennene er i slutten av 30-årene og av utenlandsk opprinnelse.

**ARENDAL: Kastet pinne på drosje

17.56:** Politiet fikk en klage på to berusede personer på Sam Eydes plass som sjenerte de andre som var på stedet. Den ene personen hadde kastet en pinne eller lignende på en drosje som fikk en mindre skade. En 31 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika etter kjærestekrangel

19.14:** Politiet rykket ut til en krangel og slossing mellom et par på Slettheia. Da politiet kom til stedet viste det seg at mannen var i besittelse av narkotika. Den 29 år gamle mannen fra Kristiansand ble pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Bilfører stakk av fra bilbrann

19.30:**