Operasjonsleder Geir Andersen i Agder politidistrikt bekrefter at politiet bevæpnet seg i forbindelse med pågripelsen av gjerningspersonen.

Balltre

— Jeg kan bekrefte at en kvinne er blitt utsatt for vold i forbindelse med det poiltiet anser for å være familievold, sier Andersen.

Politiet avhørte kvinnen og et vitne på stedet. Foto: Baard Larsen

Det er brukt balltre i voldsutøvelsen, som ble meldt inn klokken 17.59, ifølge operasjonslederen.— Det stemmer at kvinnen kom løpende ut fra et leilighet i nærheten og fikk hjelp utenfor Prix-butikken på Tinnheia, opplyser operasjonslederen.

Til sykehus

Et vitne på stedet fortalte politiet, etter hva Fædrelandsvennen kunne høre, at det var synlige skader på kvinnen.

— Hun er fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus Kristiansand for behandling. Det er angivelig brukt balltre og spark i voldsepisoden, ifølge Andersen.

Skadeomfanget er så langt uklart, men kvinnen virket til å være i stand til et kort avhør av politiet før ambulansen reiste avgårde.

Udramatisk

— Politiet bevæpnet seg i forbindelse med at vi skulle pågripe mannen på en adresse ikke langt unna, bekrefter operasjonslederen.

Da politiet, væpnet med maskinpistol, kølle og skjold, skulle til å rykke inn i området, kom mannen ut fra leiligheten sin.

— Pågripelsen foregikk uten dramatikk. Mannen er under kontroll og fraktes inn til avhør, sier operasjonsleder Geir Andersen.