**FEVIK: Holdt naboene våkne

23.22:** Politiet fikk melding om støy og bråk som holdt naboene våkne. Da patruljen ankom var det rolig på stedet.

**LILLESAND: Hev møbler ut vindu

23.59:** En person hev møbler ut et vindu. Politiet dro til stedte og innbrakte en person derfra.

**KRISTIANSAND: Stengt tunnel

22.00 — 06.00:** Hanneviktunnelen ble holdt stengt og omkjøring ble skiltet.

AGDER: Skogbrannfare

Politiet anmoder til å la være å brenne bål på grunn av stor skogbrannfare.

**KRISTIANSAND: 14-åring stjal bil

02.27:** Hadde kjørt fra Mandal.

Les:

**KRISTIANSAND: Stjålet verktøy

09.30:** Det har vært grovt tyveri fra Statnett på Eftevåg i Randesund. Det er stjålet verktøy for opp mot 100.000 kroner og klippet hull i gjerdet.

**ÅMLI: Mistenksom bil

10.30:** Beboere i Selåsvatn har meldt til politiet at de er redde for at personene i en britiskregistert, hvit Ford Transit har uærlige hensikter. Bilen "snoker" i området.

**ARENDAL: Rygget på fotgjenger

10.30:** En eldre dame rygget på en fotgjenger på en parkeringsplass i Kolbjørnsvik på Hisøy. Fotgjengeren ble skadet i beinet og kjørt til sykehus. Det ble tatt beslag av førerkort og opprettet sak.

**MANDAL: Innbrudd I

16.04:** Politiet får inn melding om boliginnbrudd i Livegen. — En patrulje har gjort åstedsundersøkelser, melder operasjonsleder Geir Andersen i Agder politidistrikt. Les mer i egen sak.

**MANDAL: Innbrudd II

16.31:** Nok en melding om boliginnbrudd, denne gang i Ulvegjelsvegen. - Vi har ikke oversikt på hva som er stjålet, sier Andersen. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Fikk bank med balltre

17.59:** Væpnet politi og ambulanse rykker ut til Tinnheia etter melding om grov vold mot en kvinne. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Berus mann var truende

19.32:** Politeit får inn melding om beruset mann som har falt. Vedkommende skal ha slått hodet, hvorpå ambulanse ble rekvirert- Politiet bistår, da mannen er utagerende og truende mot ambulansepersonellet. Mannen ble kjørt hjem etter sjekk av ambuansepersonell, melder operasjonsleder Geir Andersen i en Tweet.

**GJERSTAD: Løs hund på E 18

20.18:** Det kommer inn mange meldinger om en løs hund på E 18 mellom Brokelandsheia og Akland. - Det er snakk om en sort harehund, hann, som ble fanget av politiet. Hunden er plassert hos Viking Arendal, twitrer operasjonslederen.