— Det er bygevær i formiddag, men utover ettermiddagen letter det og til kvelden blir det oppholdsvær. Det er også gode muligheter for litt sprekker i skydekket og at sola kommer fram, sier meteorolog Lillian Bergheim ved StormGeo.

Onsdag formiddag sjekket Fædrelandsvennen hva slags vær de to største værvarslingstjenestene meldte for kvelden. Stedet var Kristiansand, nærmere bestemt Odderøya, hvor Aerosmith går på scenen onsdag kveld.— Det er utrygt for byger i hele dag. Jeg tror nok det letter litt til kvelden, men det er bygevær som preger hele dagen og morgendagen. Med flaks kan kanskje skyene sprekke opp og publikum få se sola litt, sier vakthavende meteorolog Siri Wiberg Horjen ved Meteorologisk Institutt.

- Fin konsertkveld

Det er to motstridende værmeldinger som kommer fra de ulike meteorologene. Bergheim tror det kan bli en fin kveld på Odderøya.

— De som skal på konserten kan få en veldig fin konsertkveld, tror jeg. Men hvis de er ute for langt på natt kan de bli våte. I morgen tidlig kommer bygene tilbake, sier StormGeo-meteorologen.

Fint i helga

Wiberg Horjen sier at det blir gråvær i morgen og fredag også.

— Men fredag kveld skal det klarne opp, og så blir det sol og sommervær igjen i helga, forteller hun.