Åge Aleksandersen og Sambandet er det første store navnet som slippes i forbindelse med Hunsfest-konserten i Vennesla 19. juni.

— Vi er veldig glade for at Åge og Sambandet kommer. Han har vi forsøkt å få til Sørlandet i årevis, uten å lykkes. Han er en opptatt mann, sier konsertarrangør Jørgen Skauge i Imperiet AS.

Ved feriestart 19. juni braker det løs med Hunsfest på Hunsøya i Vennesla. 4.000 billetter legges ut for salg. Skauge lover fire flotte artister. Den ene er regional, de tre andre er nasjonale, velkjente og godt likte artister.

Nytt navn hver fredag

— Vi skal slippe ett nytt navn hver fredag fremover. Vi begynner med Åge, forteller Skauge, som har stor tro på konsertprosjektet i Vennesla. Han mener forholdene ligger til rette for en fantastisk kveld når han og investorene på Hunsøya inviterer til konsert mellom fabrikkhallene.

Åge Aleksandersen fra trelastbyen Namsos er kåret til Norges mest folkekjære artist. Skauge tror mange i arbeiderbygda Vennesla vil sette pris på at han kommer.

— Men ungdommelig profil er vel dette neppe?

— Vi satser på 25 pluss. Vi tror Hunsfest vil appellere til brede lag av folket, sier Skauge.

Busser

Skauge sier Hunsfest skal bli en årlig happening.

— Vi kan bygge ut med flere dager, flere scener eller åpne for flere publikummere. Det er sikkert plass til 10.000 hvis vi vil. Det må vi se etter hvert, sier Skauge.

Han tror folk vil komme til Vennesla fra hele Sørlandet for å høre Åge og de andre artistene. Det er snakk om å sette opp busser både fra Kristiansand, Arendal, Mandal, Setesdal og andre steder.