Uhellet skjedde mellom Langsekrysset og Harebakken. Foto: Ernest Boswarva

Fem personer ble tatt med for sjekk på sykehus og legevakt, ingen av dem skal være alvorlig skadet.

— Pasientene har lettere skader, og noen av dem er innlagt til observasjon grunnet fare for høyenergi-skade. Det fikk vi opplyst litt over klokka fire fra legen på intensivavdelingen, sier Ingrid Mæhre, operasjonsleder ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen, like før klokka fem.

Det er to kvinner på 38 og 68 år som er innlagt på Sørlandet sykehus for observasjon. Begge skal ha pådratt seg lettere skader etter ulykken. Det melder sykehuset på Twitter.

Motsatt kjørefelt

Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.26. Ulykken skjedde mellom Langsækrysset og Harebakken på riksvei 410.

IMG_0627.JPG Foto: Ernest Boswarva

— Et kjøretøy har kommet over i motsatt kjørefelt og truffet motgående trafikk, skriver politiet på Twitter.Bilene som er involvert er en Toyota Land Cruiser, en Volkswagen Tiguan og en Volvo.

— Tiguanen kom over i motsatt kjørefelt og traff først Toyotaen og deretter Volvoen. Nå blir det ryddet på stedet, og bilene blir fjernet, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt i 15-tiden.

Mistet førerkortet

Veien var stengt i omtrent en time, og ble åpnet igjen klokka 15.20. Ingrid Mæhre har ikke opplysninger om hvor tett trafikken var, eller hvordan veiforholdene var da ulykken skjedde.

— Politiet har beslaglagt førerkortet til sjåføren av bilen som kjørte over i motsatt kjørefelt, sier Mæhre.