KRISTIANSAND: Stjålet båt

23.57: Politiet mottar melding om en stjålet båt i Auglandsbukta. Båten er av typen offwhite Webster, med grå kalesje. Den er 18 fot og har en 90 hk - Evenrude påhengsmotor.

ARENDAL: Urinering på offentlig sted

23:53: Mann anmeldes for urinering på offentlig sted. Hendelsen fant sted i Tollbodgaten.

ARENDAL: Promillekjøring av båt

23.37: En politipatrulje har kontrollert fører av en fritidsbåt i Pollen. Det er mistanke om promillekjøring. Fører framstilles på Arendal politistasjon.

SØGNE: Truende mann på Tangvall

23.15: Politiet fikk melding om en truende mann ved buss/drosjeholdeplassen på Tangvall. Politiet er på stedet og i kontakt med mannen.

LILLESAND: Promillekjøring i Blindleia

22.07: Politibåten stanset fører av fritidsbåt. Utåndingsprøve viste promille over lovlige verdi. Føreren anmeldes.

GRIMSTAD: Motorsyklist mistenkt for promille

21.59: Politipatrulje stoppet fører av motorsykkel på Bie. Det var mistanke om promillekjøring. Fører er kjørt til Arendal politistasjon.

KRISTIANSAND: Pågrep biltyv

20.19: En person er pågrepet, mistenkt for biltyveri fra Lillesand tidligere i dag.

ARENDAL: Gressbrann

18.00: Brannvesenet melder om at de er ute på en gressbrann i Kastellveien.

KRISTIANSAND: Sporet opp av hund etter påkjørsel

14.30: Føreren av en sort Audi A5 stakk fra stedet etter å ha kjørt i en annen bil bakfra. Hendelsen skjedde på Oddernesbrua. Føreren ble sporet opp av politihund etter funn av bilen i Torridalsveien. Vedkommende, en 25 år gammel mann, ble pågrepet i Kjempeveien. Han er blant annet mistenkt for kjøring uten gyldig førerkort og ruskjøring. Mannen framstilles for utvidet blodprøve.

MANDAL: Trafikkuhell

15.20: En enslig motorsykkel har kjørt av veien ved Harkmarksveien 498. Føreren, en mann på 63 år, kjøres til Sørlandet sykehus Kristiansand med lettere skader. Motorsykkelen har sklidd på grus og stein, og deretter mistet veigrepet.

KRISTIANSAND: Beruset syklende mann

03.15: Det kom inn flere meldinger om en beruset mann som syklet på Vesterveien. Politiet ble tilkalt til stedet. Mannen nektet å samarbeide og ble innbrakt til arresten.

KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

01.51: En mann ble bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg dårlig på et utested.

KRISTIANSAND: Slåsskamp på utested

01.40: Det ble meldt om slåsskamp på et utested i Kristiansand. Partene ble sendt hver til sitt, og fikk beskjed om å anmelde selv hvis de ønsket det.

KRISTIANSAND: Dårlig hotellgjest

01.35: En mann oppførte seg dårlig på et hotell og ble innbrakt til arresten.

VENNESLA: Alvorlig voldshendelse

00.50: Les egen sak

KRISTIANSAND: Flere innblandet i slåsskamp

00.12: Politiet mottok melding om flere personer som var innblandet i en slåsskamp på et utested. Politiet ble tilkalt. De involverte sprang så i alle retninger. To personer ble bortvist.