KRISTIANSAND: Bæring av kniv

00.36 : Patruljen kommer over en person i Festningsgaten i Kristiansand som er i besittelse av en kniv. Mannen, en 22-åring fra Kristiansand, anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted.

KRISTIANSAND/VENNESLA: Kjøring uten førerkort i stjålet bil

01.35: Patruljen i Vennesla melder om at den ligger bak en stjålet bil. Bilen, som er stjålet for ett døgn siden, vil ikke stoppe på signal. Patruljen melder at bilen kjører svært sent, det blir kø bak politibilen med blålys. Ferden går fra Vennesla ned til Sødal hvor bilen stoppes av to ventende patruljer. Biltyven, som er 22 år, kan ikke kjøre bil og har heller ikke førerkort. Han mistenkes også for kjøring i ruset tilstand. Den mistenkte har en lang rekke forhold bak seg.

KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

02.21: Patruljen stopper en bilist i Urdsvei. Fører av bilen har ikke gyldig førerkort, og den 26 år gamle bileieren mister også skiltene til Biltilsynet på bilen.

FARSUND

11.07: Tyveri av tilhenger. Gaupen 2011-mod RC 9188. Stjålet i tiden 5 — 10. januar.

KRISTIANSAND

11.26: Tyveri av filter til bil. Toyota Hiace.

— Denne type filter er attraktiv for østeuropeiske kriminelle, opplyser operasjonsleder Øystein Vellesen ved Agder politidistrikt.

SØGNE

11.45: Trafikkulykke ved Brennåsen, før rundkjøringen, østgående kjøreretning fra Søgne. Personbil kjørt i bakpart på en lastebil. Fører av personbil gått i frontrute. To personer tatt hånd om av ambulanse - lettere skadet. Veiene er åpnet for fri ferdsel.

KRISTIANSAND:

12.09: Innbrudd på Hellemyr skole i løpet av natten. Knust rute til et flerbrukshus - vært inne på kontorer og bibliotek og rotet en del. Patrulje er sendt til stedet for åstedsundersøkelse.