KRISTIANSANDkvadraturen Mannen, som politiet tror er av somalisk opprinnelse, ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig uklart. Slått med balltre.

— Mannen kom inn på politivakta like etter klokken 22. Han var knivstukket og var blitt slått med balltre. Vi tror dette har sammenheng med knivslagsmålet natt til søndag, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.Fire menn ble knivstukket i et gjengoppgjør i Setesdalsveien natt til søndag, der en gruppe somaliske menn og en gruppe kosovoalbanere gikk løs på hverandre. Politiet tror knivstikkingen mandag kveld var en hevnaksjon i etterkant av dette.I går kveld har flere politipatruljer besøkt aktuelle adresser for å sjekke om det er noen sammenheng. Ikke meddelsomme.

— Vi har mistanke om at knivstikkingen kan ha skjedd på en av de samme adressene som i helga. Dette sjekkes ut, og vi har kalt ut krimteknikere for å undersøke ett av stedene, sier Steinsland.Han legger til at miljøene ikke er særlig behjelpelige i etterforskningen.- De er ikke veldig meddelsomme overfor oss. Vi prøver å finne ut om det er en oopptrapping i volden mellom gjengene, sier operasjonslederen. Tekst: Elling Svelaelling.svela@fvn.no - 38 11 32 15